Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

HALSKÆDER

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

HALSKÆDER TIL KVINDER I GULD OG SØLV

Er du til korte halskæder eller lange halskæder? Kan du bedst lide at bære en enkelt kæde eller vil du hellere stacke dine kæder? Skal den være i guld, sølv eller forgyldt? Når du skal fuldende dit look, er det vigtigt hvilken type du vælger. Den (eller de!) kan nemlig sætte prikken over i’et i dit outfit. Her kan du finde din nye guld halskæde, sølv halskæde, perlekæde, halskæde i forgyldt sølv, ja nærmest uanset hvilken type halskæder til kvinder du leder efter, kan du finde den her!

GULD HALSKÆDER

En smuk guldhalskæde et klassisk smykke der kan bruges til nærmest alt. Kombinér din guld halskæde med andre halskæder og smukke vedhæng for et personligt look. Du kan bruge din guldhalskæde sammen med andre guldsmykker. En klassisk ankerkæde i guld er for eksempel en guld halskæde du kan bruge år efter år, uanset hvad moden dikterer i en enkelt sæson. Du kan have flere guld halskæder i forskellige længder og tykkelser, så du altid har en kæde der passer til dine vedhæng, dit tøj og dit humør. En enkel guld halskæde går man aldrig fejl af. Derfor er en klassisk guld halskæde også en oplagt gaveidé til kvinden der har alt!

SØLV HALSKÆDER

En sølv halskæde er lige så anvendelig som en guld halskæde. Du kan bruge din sølv halskæde med sølv vedhæng og andre sølvsmykker. Du kan også vælge at blande guld- og sølvsmykker. Det er populært at bruge mange halskæder på én gang i forskellige længde og tykkelse. Vil du gerne stacke dine sølv halskæder? Så kan du for eksempel stacke en panserkæde i sølv, en figarokæde i sølv og en klassisk ankerkæde i sølv med et eller flere vedhæng. Ud over det smukke, kolde udtryk man opnår med en sølv halskæde, er den umiddelbare fordel selvfølgelig prisen. En sølvhalskæde koster nemlig kun en brøkdel af hvad en guldhalskæde koster. Ønsker du en halskæde med et koldt udtryk, kan du også se vores smykker i hvidguld.

FORGYLDT HALSKÆDE

Med en forgyldt halskæde får du en halskæde med samme udtryk som en guld halskæde. Dog er prisen noget anderledes! En forgyldt halskæde er nemlig udført i sterlingsølv og belagt med et lag guld. Derfor kan prisen holdes på et niveau hvor alle kan være med. En forgyldt halskæde er super at have i sit smykkeskrin, da den kan bruges sammen med andre forgyldte smykker og med guldsmykker. Nogle vælger også at kombinere forgyldte smykker og smykker i sølv. Når det kommer til halskæder til kvinder, er kominationsmulighederne nærmest uendelige!

PERLEKÆDE

Her kan du også finde vores smukke perlekæder. Vi har et udvalg af perlehalskæder i mange størrelser og farver så du kan finde en perlehalskæde der matcher din stil.

Vi har både klassiske perlekæder og moderne perlekæder med perler i forskellige størrelser og farver. En halskæde med perler er altid unik selvom der findes andre halskæder i samme design. Hver eneste perle er unik, og derfor er der ikke to perlekæder der er identiske. De fleste kvinder elsker perlekæder. Perlehalskæder er feminine og yndefulde og du kan både få klassiske perlekæder og moderne perlekæder. En perlehalskæde er et must i enhver kvindes smykkeskrin. Køb en perlekæde til dig selv eller til en du holder af.

En perlekæde kan bruges både til hverdag og fest. Brug din halskæde med perler til en klassisk kjole, til en flowy og let sommerkjole eller om vinteren ud over en tyk sweater for et lækkert vinterlook. En hvid perlekæde er selvfølgelig det mest klassiske valg, men du kan også få perlekæder i violette nuancer. Alle perlehalskæderne er stilfulde, feminine og smukke.

Vælg perlekæder med perler hele vejen rundt eller en halskæde med færre eller blot en enkelt perle – uanset hvad, er perler et sikkert hit!

KORTE OG LANGE HALSKÆDER

Du kan finde både korte halskæder og lange halskæder som kan mikses på kryds og tværs. Du kan vælge at holde dig til et enkelt materiale og kun bruge guld halskæder eller sølv halskæder, eller du kan blande både materialer og farver.

Her på siden vil du kunne finde halskæder i guld og sølv, med farver og uden farver, iøjefaldende designs og helt enkle, klassiske kæder. Vil du gerne kombinere en halskæde med et bestemt outfit, kan du også vælge at filtrere efter farve – så kan du være sikker på at finde lige præcis det du står og mangler. Du kan også se alle vores smukke vedhæng, hvis du mangler en ekstra lille fin detalje.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.