Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

SMYKKER I FORGYLDT SØLV

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

FORGYLDTE SMYKKER

Forgyldte smykker er til dig der er vild med guldsmykker, men som gerne vil have et moderne design til en pris der er overskuelig. Mange af de smykkemærker der er fashionbetonet, fremstiller smykker i forgyldt sølv frem for guld. Dette skyldes at sæsonprægede smykker sikkert vil blive udskiftet oftere, præcis som det er tilfældet i tøjbranchen. Ved at producere smykkerne i forgyldt sterlingsølv kan prisen holdes på et niveau hvor alle kan være med. Så leder du efter billige smykker i gode materialer, og elsker du guldsmykker, er du landet det helt rigtige sted! Her kan du finde forgyldte ringe, forgyldte halskæder, forgyldte øreringe , forgyldte armbånd og forgyldte vedhæng.

Øreringe og ørestikker er nok de smykker vi skifter mest. Øreringe er med til at skabe dit personlige præg til en særlig anledning, hverdag eller fest. Derfor er de også velegnede til at forære som gave – det er så dejligt at have noget at vælge imellem i sit smykkeskrin – både i guld og sølv!

Fordi vi oftere skifter øreringe og ørestikker, køber vi også oftere øreringe til os selv. Uanset om du køber en gave eller forkæler os selv, får du selvfølgelig smykkerne i den originale smykkeæske, der kan bruges til at opbevare øreringene i hjemme eller på rejser. Når de opbevares i en æske, holder de sig pæne længere.

ØRERINGE, RINGE, VEDHÆNG, ARMBÅND OG HALSKÆDER I FORGYLDT SØLV

En stor del af Juwels by Jules’ udvalg af øreringeringearmbånd og halskæder er fremstillet i sterlingsølv belagt med guld.

Et sølvsmykke der er belagt med guld vil sige at smykket har fået lagt et fint lag af guld uden på sølvet. Derved ligner  smykket til forveksling et smykke i massivt guld. Rent teknisk dyppes sølvsmykket i guld, og i dette “guldbad” fæstner et et strømfelt guldet på sølvsmykket. Processen tager få minutter fra sølvsmykke til guldbelagt sølvsmykke. Forgyldte smykker kan blandes med guldsmykker og sølvsmykker, hvad enten det er ringe, øreringe, armbånd eller halskæder.

Det er en god idé at få belagt sit forgyldte smykke når det trænger til at blive frisket op. Det kan du få gjort hos de fleste guldsmede. Hvor ofte skal et smykke forgyldes igen? Det kommer an på mange faktorer. Er man god til at passe på det (se vores guide til hvordan man passer på sine smykker), holder forgyldningen længst. Det kan dog ikke undgås at belægningen med tid og brug slides af når der er tale om smykker i forgyldt sterlingsølv.

Alle de forgyldte smykker du kan finde hos Juwels by Juwels er smykker i 925 sterlingsølv der er belagt med et eller flere tynde lag guld i 18 eller 24 karat. Vi fravælger smykker der er produceret i eksempelvis forgyldt messing, da vi mener at smykker i gode materialer holder længst. Vær opmærksom på at guldbelægningen slides ved brug – pas derfor godt på dine forgyldte smykker – så kan du få glæde af dem i mange år!

BILLIGE SMYKKER I GOD KVALITET

Leder du efter billige smykker i gode materialer, og er du vild med guldsmykker, er forgyldte smykker det du skal gå efter. Sølv er væsentlig billigere end guld, så derfor er det oplagt at gå efter forgyldte smykker i sterlingsølv hvis du leder efter billige øreringe, billige halskæder eller billige ringe.

Vi har et stort udvalg af forgyldte smykker i sterlingsølv – både armbånd, øreringe, halskæder, vedhæng og ringe. Når du vælger et smykke i forgyldt sterlingsølv, får du et smykke der er moderne, smukt og holdbart!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.