Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms
BNH logo
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

BNH KÆDEVARER

BNH fremstiller klassiske, elegante halskæder, øreringe og vedhæng i guld og sølv. Leder du efter en guldhalskæde eller en sølvhalskæde til dine vedhæng? Så er kæderne herfra sikkert lige noget for dig!

BNH er et af de smykkebrands vi fører, der fremstiller klassiske guldhalskæder og sølvhalskæder samt vedhæng og øreringe i guld og sølv.

Firmaet har produceret halskæder siden 1960’erne og kæderne produceres stadig efter gode, gamle håndværkstraditioner.

Hos BNH finder du alle de klassiske kæder i nærmest alle tænkelige længder, bredder og tykkelser. De fleste halskæder og armbånd fra BNH kan leveres i guld, hvidguld og i et mix af de to.

Mange af kæderne fremstilles i både 8 karat, 14 karat guld og hvidguld og i sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. Hos BNH kan du altså finde lige præcis den kæde du ønsker dig. Og hvis du leder efter creoler, armbånd eller vedhæng i god kvalitet, går du ikke galt i byen med et BNH smykke.

KLASSISKE CREOLER I GULD

BNH fremstiller også de evigt populære og klassiske runde øreringe som er et must i alle kvinders smykkeskrin.

Uanset om man kan lide store hoops eller små huggies der sidder tæt ved øret, kan man få ægte guld hoops fra BNH.

Creolerne kan sagtens bære alene for et klassisk look. Du kan også mixe dem med andre øreringe for et mere moderne og personligt udtryk.

Leder du efter runde øreringe i en størrelse du ikke ser her på siden? Så kontakt os endelig – vi vil meget gerne undersøge mulighederne for at skaffe dig lige præcis de hoops du går og drømmer om.

BNH – KÆDER I GULD OG SØLV

BNH guld- og sølvsmykker produceres i klassiske, danske mønstre og sælges gennem lokale guldsmede overalt i Europa. Ud over at lave kraftige kæder som panserkæder og figarokæder, laver de også tyndere kæder som for eksempel ankerkæder. Mange af smykkerne er håndlavede. Det betyder at kæderne kan fås i lige præcis de tykkelser og længder som kunderne ønsker – savner du en bestemt kæde, vil vi meget gerne hjælpe dig ved at bestille den helt rigtige kæde hjem til dig!

I vores sortiment finder du kæder i rødguld, hvidguld og i sølv og forgyldt sølv. Du kan finde både ankerkæder, figarokæder og panserkæder i guld og sølv, og hvis der er en kæde du ikke kan se, er du velkommen til at kontakte os – vi kan helt sikkert skaffe den hjem til dig.

SKAB DIT EGET LOOK MED KÆDERNE FRA BNH

Med klassiske halskæder i guld og sølv er der mange muligheder for at sammensætte sit eget look. Tag en enkelt kæde på og kør den klassiske stil – eller sæt flere kæder sammen. Du kan vælge kæder i samme mønster eller kæder i forskellige mønstre og materialer.

Ønsker du en helt klassisk halskæde i guld som du kan bruge til dine vedhæng, er det oplagt at kigge nærmere på kæderne fra BNH. Kæderne er i topkvalitet. Firmaet er danskejet, og smykkernes sælges næsten overalt i Europa. En halskæde i guld, hvidguld eller sterling sølv er noget enhver kvinde bør have i sit smykkeskrin. Brug kæderne alene, sammensæt flere halskæder eller tilføj de vedhæng du elsker at gå med – enten fra BNH eller fra andre smykkebrands.

TYPER AF KÆDER FRA BNH

Halskæder og armbånd fra BNH fremstilles i en række klassiske, danske mønstre:

Ankerkæder

De helt klassiske ankerkæder fås i sterling sølv og i 14 og 18 karat rødguld og hvidguld og i en kombination af de to guldtyper. Der findes både anker facet, rund anker og anker sløjfe og man kan vælge mellem karabinlås, kasselås, haklås og bidselslås.

Figarokæder

Fås i mange forskellige tykkelser og længder. Fremstilles i 8 og 14 karat rødguld og hvidguld samt sølv og forgyldt sølv.

Kongekæder

Fås i mange forskellige tykkelser og længder. Fremstilles i 8 og 14 karat rødguld.

Panserkæder

Panserkæder fås også i sterling sølv og i 14 og 18 karat guld og hvidguld og i en kombination af de to guldtyper samt i sølv og forgyldt sølv. Låsene der kan vælges er karabinlås, kasselås og haklås.

Veneziakæder

Fås i mange forskellige tykkelser og længder. Fremstilles i 8 og 14 karat rødguld.

Ønsker du en kæde med en ekstra lille fin detalje, kan du se de smukke guldhalskæder fra vores andre smykkebrands – for eksempel har guldkæderne fra Ro Copenhagen en lille brilliantslebet diamant ved låsen.

GULDKÆDER OG SØLVKÆDER – KLASSISKE SMYKKEGAVER

En halskæde i guld, hvidguld eller sterling sølv er noget enhver kvinde bør have i sit smykkeskrin. Brug kæderne alene, sammensæt flere halskæder eller tilføj de vedhæng du elsker at gå med – enten fra BNH eller fra andre smykkebrands. En klassisk guldhalskæde fra et af vores smykkebrands er en oplagt gaveidé. Halskæderne er i god kvalitet, i smukke materialer og i klassiske mønstre der ikke går af mode. Hos Juwels by Juwels kan du finde de klassiske standardkæder fra BNH i både rødguld, hvidguld og sølv. Husk at vi har gratis gaveindpakning.

Leder du efter et guldsmykke? Så vil du sikker kunne lide de feminine smykker fra Ro Copenhagen i 18 karat guld. Du kan også tage et kig på de flotte kæder og ringe fra IX Studios, der især er kendt for deres chunky og cool smykker i høj kvalitet. Hvis du leder efter hoops med sten, kan du finde flotte creoler fra Sif Jakobs hvor øreringene er sat med hvide eller farvede zirkoner.

Læs mere om BNH kædevarer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.