Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
Ikke-kategoriseret
Mad
Filter by Varekategorier
Armbånd
Brands
BNH
Carré
Enamel
Nørgaard
Nuni
PerleMust
Ro Copenhagen
Sif Jakobs
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Rød
Filter by Vare Brand og kollektion:
Enamel Copenhagen
Sif Jakobs | Brillare
Sif Jakobs | Valentine
Filter by Vare Stil
Boheme
Farverig
Klassisk
Ostemad
Filter by content type
Taxonomy terms
Juwels_logo

Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik hos Juwels ApS

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer der vises på siden. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller når du foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til og vil blive slettet når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og e.v.t. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@juwels.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere at vi skal behandle dine personoplysninger eller ønsker du at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Juwels ApS
Dronning Sofies Vej 21
4000 Roskilde
Telefon: 40631521
Email: info@juwels.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.