Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
Ikke-kategoriseret
Mad
Filter by Varekategorier
Armbånd
Brands
BNH
Carré
Enamel
Frederik IX Studios
Nørgaard
Nuni
PerleMust
Ro Copenhagen
Sif Jakobs
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Rød
Filter by Vare Brand og kollektion:
Enamel Copenhagen
Sif Jakobs | Brillare
Sif Jakobs | Valentine
Filter by Vare Stil
Boheme
Farverig
Klassisk
Ostemad
Filter by content type
Taxonomy terms
Juwels_logo

Brands

PerleMust logo
Ro Copenhagen logo
Sif Jakobs logo

 

VORES SMYKKEMÆRKER

Brands hos Juwels by Jules er nøje udvalgt. De er nogle vi er stolte af at samarbejde med. Vi gør meget ud af at udvælge smykkebrands, primært blandt danske smykkekunstnere. Det gør vi ud fra den filosofi at hvert eneste brand vi har på shoppen, skal kunne bidrage med noget helt særligt. Vi forstår at design og kvalitet er vigtige elementer når man skal vælge et nyt smykke. Vi mener at uanset prisklasse, bør de smykker vi har, være nogle der bringer glæde i mange år. Derfor sælger vi udelukkende ægte smykker i holdbare materialer. Det mener vi er den mest bæredygtige tilgang til smykker. Mange af de danske smykkekunstnere bruger i høj grad genanvendt guld og sølv.

På vores webshop kan du finde smykker i guld og sølv og smykker med perler, smykker med ædelsten og smykker med diamanter. Du kan både finde øreringe, armbånd, halskæder, vedhæng og ringe fra de forskellige smykkemærker. Vi bestræber os på at have et godt udvalg af deres sortiment så der er nok at vælge imellem – uden at det bliver overvældende med alt for mange unødvendige muligheder. Det brede udvalg af smykker fra forskellige smykkemærker sikrer at du nemt kan finde lige præcis det smykke du drømmer om – uanset om det er til dig selv eller en gave til en du holder af. Uanset hvilken stil du er til, tror vi at du vil kunne finde noget hos os – uanset om du er til klassiske, feminine, rå eller elegante smykker. Du kan også søge på smykker efter farve, hvis det du leder efter et smykke i en bestemt farve.

SMYKKEKOLLEKTIONER

De fleste brands har én eller flere kollektioner der går igen sæson efter sæson, år efter år. Vi bestræber os på at altid at kunne tilbyde dig disse kollektioner. Samtidig frigiver de fleste brands nye smykkekollektioner både forår og efterår – og nogle gange oftere. Smykker fra disse kollektioner vil typisk være mere præget af den aktuelle mode end de mere klassiske kollektioner. Ofte vil de have elementer med sæsonens modefarver og stil. Nogle af smykkerne fra disse kollektioner vil blive en del af brandets faste sortiment, mens andre smykker er limited edition-modeller og kun fås i en begrænset periode. 

DANSKE SMYKKEKUNSTNERE

Der findes utrolig mange dygtige smykkekunstnere. Bare i Danmark designes der så mange smukke smykker i alle mulige stile. Ud over Ro Copenhagen, Enamel Copenhagen, Nuni Copenhagen, Carré Copenhagen, Sif Jakobs og de andre mærker vi har på shoppen, er der også mange andre dygtige danske smykkekunstnere. Blandt dem vi holder øje med, er f.eks. Pernille Corydon, Maanesten, Hultquist Copenhagen, Sistie, Julie Sandlau, Mads Z, Georg Jensen og mange flere. Vi er hele tiden på udkig efter nye leverandører som lever op til de krav vi har for smykkemærker på juwels.dk. Lad os høre om du har nogle gode idéer!

Klik på et logo i toppen af siden for at shoppe smykker fra det pågældende brand.

Lær mere om vores brands

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.