Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

RINGE

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

RINGE TIL KVINDER I GULD OG SØLV

Fingerringe er i den grad et smykke med signalværdi. De kan mikses og matches både hvad angår stil, størrelse og materiale. Du kan bære en ring alene, eller stacke flere ringe på samme finger. Her på siden kan du finde enkle fingerringe og større statement-ringe. Mange af dem er designet til at kombineres, men du kan selvfølgelig også sagtens en enkelt fingerring alene hvis du går efter et helt klassisk look. På juwels.dk kan du finde din nye guldring, sølvring, hvidguldsring, diamantring, ring med ædelsten, forlovelsesring eller signetring.

Fingerringene er fremstillet i guld, hvidguld eller sølv eller forgyldt sølv. De fås desuden med ædelsten i forskellige farver, diamanter og perler. Hvis du leder efter en flot fingerring i et godt materiale, er du kommet til det helt rigtige sted.

Ringe er et must i enhver kvindes smykkeskrin. Ringe bruges ikke kun i forbindelse med forlovelser og bryllupper, men bruges i den grad også til at skabe et individuelt look til hverdag og for at føle sig godt tilpas.

GULDRINGE

En guldring er altid et hit, og lige her kan du finde en guldring til dig selv, veninden, kæresten eller konen. Guldringe er klassiske smykker der holder i mange, mange år. Du kan finde guldringe med og uden diamanter og ædelsten her på juwels.dk. Når ringe udføres i guld, blandes guldet med andre metaller. Hvorfor det? Jo, hvis guldet var i rent guld, ville det nemlig være alt for blødt til at kunne håndtere den daglige belastning.

Guldringe til kvinder er nogle af de mest populære smykker. Der findes både helt enkle ringe i guld og guldringe med diamanter eller ædelsten og eventyrlige designs. Med en guld ring får du et smart og stilfuldt look, som vil styrke dit personlige udtryk. En guldring er et godt valg hvis du vil forkæle dig selv eller give en god gave.

RING I HVIDGULD

Hos juwels.dk sælger vi også eksklusive ringe i hvidguld. Alle vores hvidguldsringe er fra Ro Copenhagen og fremstilles i 18 karat hvidguld.

SØLVRINGE

For de fleste kvinder er ringe de smykker de enten aldrig tager af, eller tager på som det første om morgenen. Sølvringe har altid været kendt for deres tidløse og smarte udtryk, der appellerer til de fleste – og prisen er på et niveau hvor alle kan være med. Det vil derfor være et godt valg med en sølv ring og du vil få stor glæde af den. Sølvringe fås i mange forskellige designs – fælles ved sølvringene er det kolde, flotte skær i metallet. Leder du efter en smuk og billig ring, er sølvringe et rigtig godt bud. Uanset om du leder efter store sølvringe eller enkle, minimalistiske sølvringe, håber vi at du finder den sølvring du drømmer om, på juwels.dk. Sølvringe kan bære af kvinder i alle aldre og en ring i sølv kan bæres sammen med andre sølvsmykker eller kombineres med smykker i guld eller smykker i hvidguld. En guldring er et klassisk valg du ikke vil fortryde!

FORLOVELSESRING

Leder du efter den perfekte forlovelsesring? Det er en vigtig beslutning, og det er klart at man gerne vil finde den perfekte forlovelsesring. Hvad skal du overveje når du skal købe en forlovelsesring til dit livs kærlighed?

  • Hvad er hendes stil? Er hendes andre smykker sporty, moderne, minimalistiske, klassiske eller noget helt andet?
  • Hvilket materiale er hun mest glad for? Foretrækker hun for eksempel guld eller hvidguld?
  • Husk at denne ring skal bæres mange år – så ofte er det en god idé at gå efter en ring der er overvejende klassisk i udtrykket.
Hos juwels.dk kan du finde forlovelsesringe i guld og hvidguld fra Ro Copenhagen. Alle ro-ringene er sat med en lille, brilliantslebet diamant. Hvis du leder efter en diamantring, kan du også finde den i denne kategori. Alle ringe er udført i høj kvalitet fordi det er ringe der er designet til at holde hele livet. Du kan findes en guld forlovelsesring eller en forlovelsesring i hvidguld her på siden. Den dag du frier til din udkårne vil være en helt særlig dag – og den perfekte forlovelsesring sætter prikken over i’et! Ringene fra Ro Copenhagen er alle fremstillet i 18 karat guld eller 18 karat hvidguld. En guldring eller ring i hvidguld er et oplagt valg til en ring der skal holde hele livet. Du kan også finde sølvringe eller forgyldte ringe fra andre brands – men til forlovelsesringe anbefaler vi en ring i guld eller hvidguld, da disse ikke har en forgyldning der slides ned ved daglig brug.
Forlovelsesringe i hvidguld er et hit blandt mange når forlovelsesringen skal vælges. Det forstår vi godt, for hvidguld er et holdbart, elegant materiale. Hvidguld er en blanding af guld og et eller flere andre metaller, som har en lys eller hvid farve, oftest sølv eller palladium, som guldet legeres (blandes) med. Hvidguld er ikke helt hvidt, men har en smuk, skinnenede grå farve.
Du kan få din guld forlovelsesring eller hvidguld forlovelsesring med eller uden diamanter eller ædelsten. Nogle vælger en helt enkel diamantring med en enkelt diamant, mens andre vælger en ring med flere diamanter eller ædelsten. Den klassiske løsning er en forlovelsesring med en hvid diamant, men de senere år er det blevet populært at vælge diamanter i andre farver. Diamantringene fra Ro Copenhagen fås i forskellige designs med hvide og grå diamanter, nogle gange kombineret.
I mange år har man udvekslet ringe for sat symbolisere kærlighed og troskab. Ringen symboliserer at man binder sig til hinanden og er også et symbol på evigheden, da den er uden begyndelse og ende. Ifølge traditionen i Danmark skal forlovelsesringen sidde på venstre hånd og vielsesringen skal sidde på højre hånd – men gør som du selv har lyst til. Nogle vælger også at bære forlovelsesring og vielsesring på samme finger.

DIAMANTRING

En diamantring er en holdbar ring der fås i rigtig mange forskellige designs. Du kan få diamantringe med en eller få diamanter eller diamantringe med mange små diamanter. En diamantring er også en klassisk forlovelsesring og bruges desuden til at fejre særlige begivenheder i livet, som for eksempel endt uddannelse, fødsler, bryllupper, jobskifte og andet.

SIGNETRINGE

En signetring er en lidt større ring der har en flad top hvorpå man kan indgravere et symbol eller bogstaver. Der findes signetringe med diamanter og helt enkle signetringe uden noget ekstra design. De findes både som solide ringe, hule eller hule med bund. Er ringen i guld, vil prisen afspejle om signetringen er solid eller hul.

Hvis ens familie har et våbenskjold, kan en signetring være et klassisk smykke der går i arv. Man kan også få signetringe med små diamanter sat i et hjerte. Det er en statement ring med et smukt budskab. En signetring kan også bruges uden indgravering. Ofte bærer man en signetring alene på en finger, men man kan sagtens bære andre ringe på samme hånd.

Vær opmærksom på at bestille din signetring i den rigtige størrelse. Tænk over hvilken hånd og hvilken finger du vil bære ringen på. Ofte er det en god idé at bestille en bred ring som en signetring i en større størrelse end en smal ring.

Vi tilbyder ikke indgravering. Kontakt din lokale guldsmed hvis du ønsker at få din ring indgraveret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.