Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
Ikke-kategoriseret
Mad
Filter by Varekategorier
Armbånd
Brands
BNH
Carré
Enamel
Frederik IX Studios
Nørgaard
Nuni
PerleMust
Ro Copenhagen
Sif Jakobs
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Rød
Filter by Vare Brand og kollektion:
Enamel Copenhagen
Sif Jakobs | Brillare
Sif Jakobs | Valentine
Filter by Vare Stil
Boheme
Farverig
Klassisk
Ostemad
Filter by content type
Taxonomy terms
Rock Classic | Grey Diamant hoop, S, single 18 karat grå diamanter
Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

RO COPENHAGEN

There’s a little gem hidden in every woman

Ro Copenhagen havde en ydmyg begyndelse – det hele startede nemlig i designer Helle Leiberg Nissens garage. Her sad hun og designede smykker – bare til sig selv. I processen fandt hun en ro i fordybelsen og processen med at skabe. Da folk omkring hende begyndte at bemærke smykkerne, begyndte tanken om en virksomhed at tage fat. Brandets vision blev at formidle den ro Helle Nissen selv fandt – deraf navnet på smykkemærket. Det var begyndelsen på en rejse der ville medføre skabelsen af de smukke og luksuriøse Ro smykker. Sortimentet består af Ro Copenhagen øreringe, ringe, halskæder, vedhæng og armbånd – alt fremstillet i 18 karat guld eller hvidguld. Stort set alle Ro Copenhagen smykker er sat med en lille brilliantslebet diamant, som er Helle Nissens signatur, så at sige. Signaturdiamanten er en funklende hilsen og en diskret lille påmindelse til den der bærer smykket, om naturlig skønhed og styrke.

RO COPENHAGEN SMYKKER

Ro Copenhagen er en forholdsvis nye på banen som dansk smykkedesigner, men har hurtigt meldt sig på banen som en af de trendsættende spillere. Ro smykker er kendetegnet ved unikt design, ægte materialer, de smukke former og klassiske elegance med et moderne twist. Ro Copenhagen smykker inkluderer også vedhæng med bogstaver så man kan få en halskæde med bogstav. Bogstavsvedhængene er særligt populære på grund af den enkle skrifttype og den lille signaturdiamant, og de kan let sættes sammen med andre Ro vedhæng. Da Ro Copenhagen blev grundlagt i 2015, blev Ro ikke blot navnet på smykkemærket, men også brandets vision: at skabe ro og tid til eftertanke, hvilket gennemsyrer alt hvad de giver sig i kast med. Ro til at skabe kvalitetssmykker og ro til at tænke det man gør og det ansvar det medfører, igennem.

RO COPENHAGEN I ALT FOR DAMERNE

I magasinet Alt for Damerne bringer Ro Copenhagen flere gange om året en artikel under kampagnen #RoWomen. Det er en artikelserie med interviews med forskellige kvinder. Det gennemgående tema er hvordan man finder indre ro i en hektisk verden. Deres håb er at man ved at dele erfaringer og oplevelser, kan inspirere kvinder overalt til at finde og fastholde følelsen af indre fred og ro. Ro Copenhagen siger selv om den tilgang til livet de gerne vil dele:

“Du er en del af uendeligheden, men stadig enestående. Vær dig selv. Vær anderledes. Vær en inspiration.”  – Accumé Magazine, issue 01/2021, p.139 (frit oversat)

DISKRET ELEGANCE MED RO COPENHAGEN DIAMANTSMYKKER

Stort set alle Ro smykker bærer en lille signaturdiamant – Helle Nissens underskrift, så at sige. Vi håber at hver gang du tager et af dine guldsmykker på, bliver du mindet om denne ro – at du stopper op, trækker vejret, nyder skønheden i smykket og måske bliver mindet om at se skønheden i andre facetter af dit liv. Så er kimen lagt til at få en dejlig dag med ro, både indeni og udenpå. Alle Ro Copenhagen smykker er produceret i 18 karat hvid- eller rødguld. Der bruges hvide diamanter, grå diamanter, ædelsten i farver og smukke perler, især barokperler, til Ro smykker.

RO COPENHAGEN SMYKKEKOLLEKTIONERNE

Ro Copenhagen smykker består af 8 kollektioner:

Fryd

En serie af smykker med diamanter sat i et blomstermønster. Dette feminine mønster går igen igennem hele kollektionen i kombination med barokperler, ædelsten som månesten, topas og turmalin. Her er en underspillet og funklende smykkekollektion der er uendeligt smuk. Navnet “Fryd” er meget rammende – smykkerne fryder både øjne og sjæl! Organiske former, inspireret af naturen og skabt med nogle af de mest værdifulde naturmaterialer der findes. Nogle af de mest populære smykker fra denne serie er barok perle vedhæng og de elegante Fryd Wave øreringe.

Meant to be

Meant to be er en kollektion med vielsesringe til både mænd og kvinder samt forlovelsesringe. Denne kollektion er i skrivende stund ikke en del af sortimentet på juwels.dk, men vi kan sagtnes skaffe ringene hjem – kontakt os endelig hvis du ønsker at bestille en forlovelsesring eller vielsesringe fra Ro Copenhagens Meant to be-kollektion.

My Collection

Ønsker du en halskæde med navn? Måske initialerne af en du elsker? Ro Copenhagen bogstav vedhæng er klassiske og elegante. Vedhængene fås i både rød- og hvidguld. I hvert bogstav er der en lille signaturdiamant, tænkt som en lille kærlighedserklæring. Bær en halskæde med bogstav for at have familien tæt på, selv når I er på afstand. My Collection er en lille kærlighedserklæring du kan bære tæt ved hjertet.

My Secret Collection

En anderledes bogstavskollektion – her finder du bogstavsvedhæng skrevet på blindskrift. De små diamanter udgør punkterne der aflæses på vedhængene. Et diskret og elegant bogstavsvedhæng.

Nord

Nord Collection er inspireret af nordlyset, farveeksplosionen og de fantastiske bølger af skønhed der glider henover nattehimlen. Krystalklare, rolige, levende og skønne farver. Samefolket kalder det ”lyset, der kan høres”.  Ringene og vedhængene fra denne kollektion er Ro Copenhagens mest farverige kollektion med ædelsten i grønne, pink og blå nuancer. De smukke firkantede sten på ringene fås i to forskellige størrelser. Den baguetteslebne sten fås både sat langs ringen og på tværs af ringen. Du kan sætte flere ringe sammen for at skabe dit helt eget udtryk. I serien findes også armbånd, ørestikker og vedhæng med de samme smukke ædelsten.

“Ædelsten har en skønhed uden lige fordi lyset trænger igennem og brydes.”
– Ro Copenhagen

Orbit

Orbit er en klassisk smykkekollektion. De smukke runde former og elegante buer er uendeligt smukke. Og netop uendeligheden er nøgleordet i denne kollektion. Det minder os om at bruge de ting man holder af, dag efter dag og generation efter generation. Det kræver smykker i høj kvalitet med et look der tåler tidernes skifte.

Rock

Ro Copenhagens Rock kollektion er en hyldest til diamanternes skønhed. Smykkerne er moderne med enkle former. Her finder du smykker med mange små diamanter i stedet for enkelte store diamanter. Nogle af de mest populære smykker i denne kategori er den enkle diamantørestik, den smukke firkantede ring med diamanter og det runde vedhæng med diamanter.

Rock Classic

Her finder du helt klassiske smykkedesigns med funklende diamanter side om side. Helt enkle design med de smukke diamanter. Her er både diamantøreringe med hvide og grå diamanter og klassiske allianceringe i rød- og hvidguld. Disse smykker er tidløse, ekslusive og feminine symboler, fuldstændig uberørt af mode og årstider og evigt aktuelle.

Royal

Royal er en kollektion inspireret af eventyr med kroner, fantastiske kjoler og balsale. Romantiske smykker der er elegante og som ikke ligner alle andre ringe.

Rå er en cool og og elegant smykkekollektion der er kendetegnet af den grå diamant der går igen i smykkerne. Det tog designer Helle Leiberg Nissen to år at finde den helt rigtige grå diamant. Diamanten blev fundet, og denne fantastiske kollektion er et resultat af passion for diamanternes feminine og rå skønhed.

RO COPENHAGEN – BÆREDYGTIGE SMYKKER I GOD KVALITET

Hos Ro er brandnavnet ikke blot et navn, men en kendetegnende værdi der går igen, både hvad angår design, materialer, kvalitet, produktion, arbejdsmiljø, vidensdeling, salg og forsendelse. Der skal være ro til at skabe kvalitet. Ro til at tænke vores tingene igennem. Ro smykker er uløseligt forbundet med følelser, samhørighed, kærlighed og fejring. Det er en smykkekollektion designet til mennesker der drages til skønhed og renhed ikke kun på overfladen men hele vejen igennem.

Det at beskytte miljøet og samtidig sikre etiske arbejdsforhold er nøgleværdier for brandets udvikling. Ro smykker fremstilles på ISO-certificerede værksteder med over 80% genbrugsguld i 18 karat og som er certificeret af Responsible Jewellery Council. Det er 100% nikkelfri guld i allerhøjeste kvalitet. Når der anvendes guld der allerede er i cirkulation, minimerer det behovet for yderligere minedrift. Ro Copenhagen smykker er ofte sat med ædelsten og diamanter. Alle disse lever op til kravene i relevante FN-resolutioner. Det indebærer at alle stenene kommer fra miner, der overholder de strengeste miljø- og menneskerettighedsstandarder. De ædelsten og diamanter der anvendes, er konfliktfri, ubehandlede og af naturlig oprindelse. Du kan altså købe Ro Copenhagen smykker med god samvittighed.

RO COPENHAGEN TILBUD

Ro Copenhagen er et luksusbrand der resolut nægter at være en del af forbrugsræset. Ro Copenhagen fremstiller tidløse, elegante og underspillede smykker. Designet kan tåle tidernes skiften. Resultatet er elegante kvalitetssmykker med en lang levetid og en endnu længere livscyklus. Selv når smykkerne har udtjent deres værnepligt, kan materialerne genanvendes til nye smykker. Øreringe, halskæder, armbånd, ringe og vedhæng fra Ro Copenhagen kan bæres hele livet igennem og gives videre til kommende generationer. “Lidt, men godt” må være smykkemærkets bæredygtige motto. Eftersom denne filosofi er kendetegnede for Ro Copenhagen, udgiver smykkemærket heller ikke nye kollektioner på bestemte tidspunkter af året. Nye Ro Copenhagen smykker og kollektioner kommer når de har noget på hjertet. Det er også en slags bæredygtighed.

Mange leder efter et godt Ro Copenhagen tilbud eller udsalg, og det kan vi godt forstå – for hvem kunne ikke tænke sig at eje nogle af de flotte smykker? Men eftersom kvaliteten af Ro smykker er så høj og designet er så tidløst, kommer disse Ro smykker ikke på udsalg. De vil derfor altid være undtaget fra vores udsalg og kampagner på Black Friday, Cyber Monday og lignende udsalg.

RO COPENHAGENS VISTIONER FOR EN BÆREDYGTIG FREMTID

Ro Copenhagen har defineret en række bæredygtige mål som de arbejder på at opfylde senest i 2025.

•  Alle smykker skal være fremstillet af 100% genanvendeligt guld.
•  90-100% af produktionen skal være made to order.
•  De skal udveksle ideer og samarbejde med andre virksomheder, der også har en bæredygtig vision – for eksempel ved at benytte deres spild i produktionen.
•  Det danske Ro Copenhagen hovedkontor skal være en grøn arbejdsplads, som kontinuerligt forbedres. En idébank til bæredygtige initiativer oprettes, hvor medarbejderne kan bidrage med idéer til grønne initiativer.

Hvilket Ro smykke er din favorit?

Læs mere om Ro Copenhagen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.