Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
Ikke-kategoriseret
Mad
Filter by Varekategorier
Armbånd
Brands
BNH
Carré
Enamel
Nørgaard
Nuni
PerleMust
Ro Copenhagen
Sif Jakobs
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Rød
Filter by Vare Brand og kollektion:
Enamel Copenhagen
Sif Jakobs | Brillare
Sif Jakobs | Valentine
Filter by Vare Stil
Boheme
Farverig
Klassisk
Ostemad
Filter by content type
Taxonomy terms

ARMBÅND

Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

ARMBÅND TIL KVINDER

Her finder du armbånd til kvinder i guld, sølv, hvidguld og forgyldt sølv. Armbånd kan bæres alene eller kombineres med andre. Det er kun fantasien der sætter grænser! Uanset om du ønsker et guld armbånd, hvidguld armbånd, et sølv armbånd eller et forgyldt armbånd, kan du finde det her. Disse klassiske materialer går aldrig af mode – men de forskellige designere formår alligevel at nyfortolke dette smykke sæson efter sæson. Vi har helt enkle armringe, eller bangles, perlearmbånd, diamantarmbånd og armbånd med ædelsten. Det rigtige guld armbånd eller sølv armbånd kan være en virkelig fed detalje – uanset om du vælger et smalt eller bredt et af slagsen.

Leder du efter et perlearmbånd eller diamantarmbånd? Eller leder du efter et armbånd i en bestemt farve? Et armbånd til teenagere? Moderne armbånd til unge kvinder eller et armbånd til kvinden der har alt? Uanset hvad, er vi sikre på at du kan finde lige præcis det du søger.

GULD ARMBÅND

Hos Juwels by Jules kan du finde guldarmbånd – 8 karat, guld armbånd 14 karat og guld armbånd i 18 karat. Et guldarmbånd emmer af eksklusivitet og er et smykke der holder hele livet. Uanset om du bedst kan lide et massivt, stort guldarmbånd eller til et spinkelt, tyndt guld armbånd, kan du udforske vores udvalg her på siden. Vi har guld armbånd til kvinder i forskellige designs, så der er noget til enhver smag. Vi har ikke kun armbånd, men også øreringe, halskæder, vedhæng og ringe i guld – tag et kig på alle vores guldsmykker.

HVIDGULD ARMBÅND

Et hvidguld armbånd med diamanter eller et hvidguld armbånd med diamanter er et klassisk smykke der aldrig går af mode. Kombinér din hvidguldsarmbånd med andre smykker i hvidguld, eller brug dit hvidguld armbånd med smykker i rødguld. Alt er tilladt, og når der er brugt kvalitetsmaterialer, er du sikker på at få et hvidguld armbånd der holder i mange, mange år. Du kan også tage et kig på resten af vores smykker i hvidguld.

SØLV ARMBÅND

Et sølvarmbånd er et smukt smykke der kan pifte ethvert outfit op. Her på siden finder du vores udvalg af sølv armbånd til kvinder. Uanset om du leder efter et tyndt sølv armbånd eller et kraftigere sølv armbånd, håber vi at du finder lige præcis det du leder efter, her på siden! Vi har selvfølgelig også øreringe, halskæder og vedhæng i sølv.

PERLEARMBÅND

Smukke perlearmbånd med store perler, små perler, ferskvandsperler, barokperler, rhombusperler … ja, når det kommer til perlearmbånd er mulighederne nærmest uendelige! Nogle af vores perlearmbånd har perler hele vejen rundt, andre er sat med en enkelt, stor barokperle. Mange armbånd består af en masse små perler, og hver især kan de forskellige typer perlearmbånd noget helt særligt. Perler er et naturmateriale og der er ikke to perler der er helt ens. Vi har en hel kategori med perlesmykker som du kan tage et kig på, hvis du du er vild med perler.

DIAMANTARMBÅND

Diamantarmbånd er et klassisk smykke – uanset om det er et armbånd med diamanter hele vejen rundt i flere rækker, et tennisarmbånd, eller et armbånd med en enkelt eller få diamanter sat i et mønster. Vores diamantarmbånd er fra Ro Copenhagen, som fremstiller diamantarmbånd i guld og diamantarmbånd i hvidguld – og altid i 18 karat. Se alle vores diamantsmykker.

BANGLES OG ARMRINGE

Sølv armring og guld armring er moderne, og her på siden kan du finde din næste bangle. De fås i sølv, forgyldt sølv, guld og hvidguld. En armring er et klassisk smykke der holder i mange år. Uanset om du bedst kan lide en sølv armring, en guld armring eller en armring i hvidguld, kan du finde den her!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.