Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
Ikke-kategoriseret
Mad
Filter by Varekategorier
Armbånd
Brands
BNH
Carré
Enamel
Nørgaard
Nuni
PerleMust
Ro Copenhagen
Sif Jakobs
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Ørering
Ørestikker
Øreringe
Ørehænger
Ørestik
Ørestikker
Ringe
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Rød
Filter by Vare Brand og kollektion:
Enamel Copenhagen
Sif Jakobs | Brillare
Sif Jakobs | Valentine
Filter by Vare Stil
Boheme
Farverig
Klassisk
Ostemad
Filter by content type
Taxonomy terms
Enamel logo
Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

ENAMEL COPENHAGEN

Et dansk smykkemærke med Marie Rantzau i spidsen som smykkedesigner. Siden 2012 har de skabt et let, feminint og legende univers med smukke, farverige smykker. Det der virkelig kendetegner dette smykkemærke er netop det univers. Smykkerne er et frisk pust til modebranchen med prisvenlige smykker der adskiller sig fra det klassiske smykkebillede. Navnet er engelsk og betyder “emalje”. Og netop emalje er det element der går allermest igen i rigtig mange af deres smykker, enten som det bærende element eller som en lille fin og farverig detalje. Alle smykkerne er produceret i 925 sterlingsølv, ofte forgyldt med 18 karat guld. Her finder du både Enamel Copenhagen øreringe, Enamel armbånd, Enamel øreringe og Enamel ringe.

Med smykkerne kan du skabe lige præcis det look du ønsker. Uanset om du har forelsket dig i en smuk Enamel ring, et fint Enamel armbånd eller en smuk Enamel halskæde eller Enamel Copenhagen øreringe, vil du kunne kombinere smykkerne på kryds og tværs og opnå et rigtig smukt og feminint look. Især er brandet kendt for sin store kollektion af øreringe, men du kan også finde en smuk Enamel ring eller et fint armbånd eller andre smykker fra brandet. Ønsker du en farverig detalje til dit outfit, kan du for eksempel se nærmere på Lola-kollektionen, der med de smukke emaljeperler i flotte farver eller farvekombinationer fanger øjet og giver et frisk pift til din stil.

Historien bag Enamel Copenhagen

Rejsen for dette danske smykkemærke startede i en lille kælder og er i dag et af de bedst solgte smykkebrands i Skandinavien og godt på vej ind på det europæiske marked.

Marie Rantzau er kvinden bag smykkemærket. Hun er selvudlært smykkedesigner og hendes kærlighed til smykker og kimen til brandet blev lagt i 2009 da hun rejste ud i verden og fandt unikke smykkematerialer. Den danske smykkedesigner fik herved et kreativt afløb for sin fascination af at sammensætte farver, metaller, sten og emalje på nye og unikke måder. Det blev starten på Enamel Copenhagen smykker.

”Jeg er ikke uddannet guldsmed, men jeg har både drivet og ambitionerne – jeg vil virkelig det her. Jeg elsker at skabe noget.”
– Marie Rantzau

Enamel smykker – Inspiration og produktion

Smykker skaber minder og historier der bringer mennesker tættere sammen. Inspirationen til kollektionerne stammer primært fra Asien. Marie Rantzau udvikler sine designs ved først at bygge op og derefter skære helt ind til benet, så der intet overflødigt er på de forskellige styles. Inspirationen til smykkernes findes ofte på rejser. Ofte tager hun også udgangspunkt i eksisterende smykkekollektioner og giver smykkerne et nyt twist.

”Jeg er konstant i inspirations-mode. Jeg følger med og tolker den verden og det billede, vi er i. Det stopper aldrig.”
– Marie Rantzau

Idéen til de populære smykker udspringer fra Marie Rantzaus kreativitet. Herefter formeres og tilpasses de, bl.a. gennem brugen af avancerede 3D-tegninger. Når skitsen er færdig, produceres en prøve, der herefter sættes i produktion. Alle Enamel smykker fremstilles i 18 karat forgyldt sterlingsølv og produceres i Thailand. Her har smykkemærket langvarige samarbejder med større og mindre værksteder.

”Mine faste samarbejder i Østen er vigtige – både for Enamel og for de mennesker, der producerer smykkerne. Det glæder mig at kunne være med til at skabe ikke blot designs og smykker, men også arbejdspladser til folk, der har brug for gode arbejdsvilkår.”
Marie Rantzau

Kollektioner

Marie Rantzau skaber fire kollektioner om året:

Spring/Summer
High Summer
Autumn/Winter
Christmas

Kollektionerne er både feminine, cool, legende og lette med både pasteller og stærke farver. Mange af smykkerne sælges ikke kun en enkelt sæson. De bliver klassikere der efterspørges igen og igen af kunderne. Alle smykkerne kan mixes og matches på kryds og tværs. Det gør det muligt at skabe sit helt eget unikke og personlige udtryk med Enamel smykker. Det er uanset om du bedst kan lide Enamel armbånd, Enamel Copenhagen øreringe eller de smukke ringe.

Her er en smykkeserie med Enamel Copenhagen øreringe, armbånd, halskæder og ringe i et enkelt og smukt design til yderst tilgængelige priser. Farvevalget fra sæson til sæson er inspireret af aktuelle modetendenser. Derudover har smykkemærket en solid basiskollektion med klassikere der kan bruges år efter år. Med Enamel smykker får du altså nytænkende design og høj kvalitet, men også moderne klassikere. Smykkerne er fremstillet i sølv eller forgyldt sølv, hvilket gør at smykkerne kan holde virkelig mange år. Her går man ikke på kompromis med kvaliteten. Du får et helt unikt smykkemærke som altid er feminint, smukt og aktuelt!

Læs mere om Enamel Copenhagen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.