Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

VEDHÆNG

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

SMYKKEVEDHÆNG

Mangler du et smykkevedhæng til din halskæde? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi ved hvor vigtigt og personligt dette smykke kan være. Uanset om du leder efter et bogstavsvedhæng, et med diamanter, perler eller en ædelsten i en bestemt farve, kan du finde det her. Vi har både guld vedhæng, sølvvedhæng, vedhæng i forgyldt sølv, diamantvedhæng, barok perle vedhæng til halskæde og vedhæng til øreringe.

Dette smykke er med til at fortælle din personlige historie og stil. Mange vælger for eksempel et bogstavsvedhæng med deres eget initial eller forbogstavet på deres barn, kæreste eller mand. Desuden kan det bruges som blikfang i et outfit, eller være den ekstra lille, fine detalje der fuldender dit look. Mangler du en kæde, kan vi også være behjælpelige.

Du kan selvfølgelig sagtens bruge dine halskæder uden smykkevedhæng. Men har du lyst til at gøre halskæden lidt mere personlig eller skal den passe til nogle andre smykker, kan du vælge at bruge et eller flere halskædevedhæng i din kæde. Hvis du mangler en klassisk ankerkæde, kan du se vores ankerkæder fra BNH i 14 karat guld, ankerkæder i sølv og ankerkæder i 14 karat hvidguld. Hvis du hellere vil have en ankerkæde i 18 karat, kan du se på en halskæde fra Ro Copenhagen i 18 karat guld eller en halskæde i 18 karat hvidguld.

Hvis du allerede har en kæde men mangler et smykkevedhæng, kan du se alle vores guld vedhæng, sølv vedhæng og forgyldt sølv vedhæng her. Her kan du både dit nye vedhæng til halskæde eller dit nye vedhæng til ørering. Vær opmærksom på at de alle sælges enkeltvis. En halskæde med vedhæng eller en ørering med vedhæng er en nem måde at friske dit look op på, når du trænger til at der skal ske noget andet. Nogle har også et yndlingsvedhæng som de bruger hver dag – måske et bogstavsvedhæng, et diamant vedhæng eller et de har fået i gave, og som derfor har en særlig betydning.

VEDHÆNG TIL HALSKÆDE

Nogle smykker er helt enkle og minimalistiske, mens andre er mere iøjefaldende. Når du køber et vedhæng til halskæde hos os, er du sikret et smykke i god kvalitet – vi forhandler nemlig udelukkende smykker i ægte materialer som guld og sølv. Smykkevedhæng i høj kvalitet holder nemlig længere, så du kan få glæde af dit vedhæng længe, uanset om du er meget på farten, til fest eller blot passer hverdagen helt stille og roligt mens du bærer dine nye halskæder og øreringe med vedhæng.

VEDHÆNG TIL ØRERING / ØREHÆNGERE

Vedhæng til ørering bliver også kaldt ørevedhæng. På juwels.dk kan du finde smykkevedhæng til dine øreringe fra mærker som Nuni Copenhagen og Ro Copenhagen. Derfor kan du få et vedhæng til ørering både i guld, sølv, hvidguld og forgyldt sølv.

GULD VEDHÆNG

Et guld vedhæng er en klassisk tilføjelse til din halskæde. Et guld vedhæng er en oplagt gaveidé, da det er et smykke der vil holde i mange år og kan fås i mange forskellige styles.

SØLVVEDHÆNG

Et sølvvedhæng i et flot design kan være lige præcis det du mangler til at opdatere din sølv halskæde. Et smukt sølvvedhæng kan pifte dit look op lynhurtigt. Vælg lige præcis det sølvvedhæng du allerbedst kan lide.

DIAMANTVEDHÆNG

Et diamantvedhæng er et helt klassisk smykke du kan bruge år efter år. Du kan få diamantvedhæng med en enkelt diamant eller diamantvedhæng sat med flere diamanter. De smukke diamantvedhæng fra Ro Copenhagen er alle udført i 18 karat guld eller hvidguld.

HJERTE VEDHÆNG

Et klassisk hjerte vedhæng går man aldrig fejl af! Giv et hjerte vedhæng til din udkårne. De kan bruges alene i en kæde eller med andre halskædevedhæng. De smukke smykkehjerter fås både i guld, sølv og hvidguld. Du kan få et hjertevedhæng både med og uden diamanter. Dette smykke er en god gaveidé både til kvinden i dit liv, til din datter, søster, moster, faster, bedstemor eller veninde!

PERLE VEDHÆNG OG BAROK PERLE VEDHÆNG

Hvis du er vild med perler, er et perle vedhæng sikkert lige noget for dig! Måske kan du bedst lide de klassiske, runde perler? Eller kan du bedre lide ferskvandsperler – måske endda de store barokperler? Hos Juwels by Jules kan du finde smukke perle vedhæng og barok perle vedhæng til halskæde og øreringe.

KØB SMYKKEVEDHÆNG ONLINE PÅ JUWELS.DK

Hos Juwels by Jules kan du finde mange forskellige slags smykkevedhæng. Her på siden kan du se de mange forskellige modeller af smykkevedhæng fra mærker som Enamel, Sif Jakobs, Carré Copenhagen og Ro Copenhagen.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.