Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms
Juwels_logo

Returnering og ombytning

Returnering

Hvor længe har jeg?

Du har naturligvis ret til at returnere dit køb fra Juwels.dk, hvis varen ikke passede eller levede op til dine forventninger. Du har 14 dages returret fra den dag du modtager varen. Hvis du skal give din ordre som gave, gælder de 14 dages returret fra den da du skal give gaven – du skal blot huske at notere datoen i kommentarfeltet når du bestiller. Fristen indebærer at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@juwels.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Hvordan gør jeg?

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Kommer varen brugt eller beskadiget tilbage eller uden original emballage, vil du muligvis ikke få det fulde beløb retur. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter i pakkeshops.

  • Fortæl os skriftligt og rettidigt at du vil returnere en vare.
  • Pak varen forsvarligt ind og send den tilbage i den originale emballage – du bærer ansvaret for den indtil den er nået tilbage til os.
  • Vedlæg en udfyldt returseddel og en kopi af ordrebekræftelsen og evt. en fortrydelsesformular.
  • Send pakken til vores adresse: Juwels ApS, Munkedammen 18B, 4320 Lejre. Du kan selv vælge hvilken transportør du vil bruge, men hvis det er en dyr vare, anbefaler vi at du overvejer en løsning hvor din pakke kan spores. Du skal selv betale for returfragten. Som en hjælp har vi oprettet en returportal, som du er velkommen til at benytte. Det koster 70 kr. at sende en pakke til os igennem returportalen, og du kan bruge den ved at klikke på linket her: Returportal. Du er velkommen til at sende den retur på anden vis. Bemærk! Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav eller henter i pakkeshops.
  • Når vi har modtaget varen, tjekker vi den og sikrer os at den ikke er beskadiget. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes din betaling, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
  • Pengene tilbageføres automatisk til det betalingskort der er brugt under køb af ordren.

Ombytning

Ved ombytning skal du skriftligt og rettidigt (som regel inden for 14 dage, medmindre andet er annonceret eller aftalt) fortælle os at du vil ombytte en vare.

Herefter returnerer du som ovenfor, men noterer på Retursedlen at der er tale om en ombytning. Herefter lægger du en ny ordre og noterer i kommentarfeltet at det er en ombytning. Herefter refunderer vi det oprindelige køb og trækker pengene på den nye vare du har valgt. Hvis du ikke ved hvad du skal vælge, kan du vælge at købe et gavekort som du kan bruge senere 😊

Juwels by Jules er udelukkende en webshop, så vi kan desværre ikke tilbyde, at man kan komme forbi med sine vare og ombytte dem fysisk på vores kontor.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.