Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

POPULÆRE KOLLEKTIONER

KATEGORIER

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

SIF JAKOBS

Let yourself shine

Smykkerne fra Sif Jakobs har et luksuriøst og elegant udtryk. Designerens sans for kvalitet kommer til udtryk i hendes kollektioner der både er moderne og glamourøse. Skal hverdagen have et touch af luksus? Så er Sif Jakobs smykker et oplagt valg, uanset om det er en flot Sif Jakobs ørering, armbånd, ring eller halskæde. Dette prisvindende smykkemærke vælges ofte af førende stylister og kendisser i hele verden. Især creoler med farvede sten eller hvide zirkoner er populære. Sif Jakobs smykker er elegant design i høj kvalitet til overkommelige priser. Hos Juwels by Jules er vi stolte af at forhandle smykkebrands der tilføjer lidt ekstra til hverdagen!

Dette prisvindende smykkemærke vælges ofte af førende stylister og kendisser i hele verden. Smykkerne er elegant design i høj kvalitet til overkommelige priser. Med inspiration hentet fra både Italien, Danmark og Island har smykkerne et internationalt præg. Skal hverdagen have et touch af luksus? Så er en Sif Jakobs ørering, armbånd eller halskæde et oplagt valg. Du kan også vælge at gå efter nogle af de nyere tilføjelser til kollektionerne, der er uden zirkoner. Eller mix og match så du får lige præcis det udtryk du ønsker! Du kan vælge at mikse Sif Jakobs Ellera creoler med farvede sten med noget fra Vulcanello eller Cetara-kollektionen – eller sæt smykker med forskellige farver sammen for et frisk og legende udtryk.

KVINDEN BAG SIF JAKOBS SMYKKER

Bag brandet og de smukke designs står kvinden Sif Jakobs, der er uddannet guldsmed og har haft mærket der bærer hendes navn, siden 2009. Firmaet driver hun sammen med sin mand.

Designeren er en velberejst kvinde der har boet i Island, Italien og København. Hun inspireres af mennesker i sin omgangskreds, byer hun besøger, arkitektur og landskaber. Især Italien har en særlig plads i hendes hjerte – derfor er kollektionerne opkaldt efter italienske byer.

”Jeg føler mig meget privilegeret, når jeg kan forene min passion med mit arbejde og få lov at lave det jeg elsker allermest, at designe smykker. Jeg bliver glad når jeg ser kvinder ude i verden gå med mine smykker og får endnu mere lyst til at skabe og udvikle nye smykkedesigns.”

– Sif Jakobs

SIF JAKOBS SMYKKER MED ZIRKONERsif jakobs banner til forside ss21

Er du vild med zirkoner? Smykkerne med zirkoner fås i både sølv og forgyldt sølv – og med både hvide, sorte og multifarvede zirkoner. Creoler med farvede sten er nogle af bestsellerne fra dette danske smykkemærke. Du vil helt sikkert finde en Sif Jakobs ørering der kan blive din nye favorit!

Brandet er kendt for at bruge masser af zirkoner i sine smykker, hvilket passer godt med deres motto: ”Let Yourself Shine”. Zirkoner er smykkesten der er syntetisk fremstillet og som kan laves i forskellige farver. Zirkoner er meget slidstærke. De slibes ofte med en prinsesseslibning.

Brandet er kendt for sit moderne udtryk og stilsikre univers. Smykkerne er fremstillet i sterling sølv og er enten belagt med 18 karat guld eller rosaguld eller rhodiumbelagt.

INTERNATIONAL OPMÆRKSOMHED

Kendisser som Miley Cyrus, Katy Perry, Nathalie Dormer, Nichole Scherzinger, Cheryl Cole og andre er glade for Sif Jakobs smykker. Desuden ses smykkemærket ofte i højt profilerede magasiner som Elle, Marie Claire og Vogue. Brandet er repræsenteret i 18 lande og har en stærk profil både i Danmark og internationalt.

Vi er stolte af at samarbejde med smykkebrands der får både national og international opmærksomhed. Dette danske smykkemærke har vundet flere prestigefyldte priser i Europa.

Priser

2017: Inhorgenta Award Winner: Fashion Jewelry Brand of the Year 2017”
2016: ”Brand to Watch” ved Jewellery Awards I Storbrittanien
2015: Børsen Gazelle – det mest innovative og hurtigst voksende danske smykkebrand
2014: Børsen Gazelle – det mest innovative og hurtigst voksende danske smykkebrand

SIF JAKOBS – MATERIALEVALG

Sterling sølv

Smykkerne i sølv er fremstillet i 925 sterling sølv, hvilket er den internationale kvalitetsbetegnelse for sølvprodukter i højeste kvalitet. Smykkerne overholder alle internationale kvalitetsstandarder og er 100% nikkelfri.

Forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv

De forgyldte smykker er alle fremstillet i 925 sterling sølv og forgyldt med guld, enten med rødguld eller rosaguld. Guldet påføres med en særlig metode så smykkerne får et glat og blanks udseende på grund af de elektriske strøm der bruges i processen for at deponere metalpartiklerne på overfladen. Sif Jakobs anvender udelukkende 18 katrat forgyldninger på henholdsvis 3 mikron på alle ringe og 2 mikron på øreringe, halskæder, armbånd, armringe m.m. Mikron henviser til tykkelsen af forgyldningen på smykkerne. Ringe har et tykkere lag, da de slides og ridses hyppigere end fx. øreringe.

Sort rhodinering

Sort rhodinering er ligesom en forgyldning, et tyndt lag rhodium, som belægges direkte på smykket og dermed giver en smuk, sort finish.

Zirkoner

Sif Jakobs er kendt for at bruge masser af zirkoner i sine smykker, hvilket passer godt med deres motto: ”Let Yourself Shine”. Zirkoner er smykkesten der er syntetisk fremstillet og som kan laves i forskellige farver. Zirkoner er meget slidstærke. De slibes ofte med en prinsesseslibning, hvilket bidrager til hvordan de stråler og funkler.

Ferskvandsperler

Ferskenperler stammer fra ferskvandsmuslinger og har fra naturens side den farve de har. Perler er delikate, så er der perler i dit Sif Jakobs smykke bør du passe særlig godt på det. Læs om hvordan man passer bedst muligt på sit smykke. For eksempel er det bedst at tage sine smykker på som det allersidste når man gør sig klar, for make-up, parfume, hårspray m.m. kan beskadige smykkerne.

SÅDAN PASSER DU PÅ DINE SIF JAKOBS SMYKKER

Vi anbefaler at man opbevarer sine Sif Jakobs smykker i deres originale smykkeæsker der er designet til at beskytte smykket.

Forgyldte smykker

Når man bruger smykker der er forgyldt eller overfladebehandlet på anden vis, vil denne overfladebehandling efterhånden nedslides. For at undgå unødig slitage anbefaler Sif Jakobs at du altid tager smykket af når man for eksempel vasker hænder eller bruger håndcreme og i øvrigt tager smykket af når du bader, laver havearbejde, gør rent eller foretager dig andet der kan skade smykket. Jo bedre du passer på dit smykke, jo længere vil overfladebehandlingen holde, og jo længere kan du have glæde af dit smykke. Fordi Sif Jakobs smykkerne er fremstillet i sterling sølv, vil smykkerne stadig være smukke selv når overfladebehandlingen er slidt ned.

De eftertragtede creoløreringe fra f.eks. Catania kan med tiden forekomme løse i lukningen. Det skyldes når øreringene bruges og lukningen ved et uheld bliver bøjet, så den lukker skævt. Dette afhjælpes let ved at tilrette spiddet, således at det “klikker” ind i låsen igen.

Rengøring

For at rengøre dine Sif Jakobs smykker anbefales det at du hælder en lille mængde PH-neutral sæbe i noget lunkent vand og bruger en lille, blød børste til forsigtigt at rengøre smykket. En blød børste er ideel til at rengøre smykker med mønstre eller zirkoner i. rengøring af smykker med mønstre, som ellers kan være svære at rengøre. Brug en pudseklud til at gøre smykket mere skinnende. Bemærk at dette blot renser smykket – det fjerner ikke ridser der er kommet ved brug.

En funklende Sif Jakobs ørering, armbånd, ring eller halskæde er en populær gaveidé – til dig selv eller en du elsker. Er du i tvivl om hvad du skal vælge? De populære Rimini-øreringe eller Ellera creoler med farvede sten er vores bestsellers – måske det kan inspirere?

Leder du efter et Sif Jakobs armbånd eller Sif Jakobs øreringe i en bestemt farve? Så husk at du kan filtrere Sif Jakobs smykker efter farve her på siden. Du kan også tage et kig på smykkerne fra Enamel Copenhagen der laver smykker med farvede emaljekugler, eller smykkerne fra Carré Copenhagen som er sat med de smukkeste sten.

Læs mere om Sif Jakobs

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.