Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

WiOGA

WiOGA er et dansk smykkemærke der har eksisteret siden 2016 – men designeres kærlighed til smykker begyndte længe før. Siden hun var 14 har Marlene Westergaard nemlig designet smykker, både WiOGA halskæder, WiOGA øreringe, WiOGA armbånd og WiOGA ringe.

Smykkedesign har været et kreativt outlet for Marlene Westergaard. Smykkemærket blev startet i en tid hvor hun efter sin mands død stod alene med to små børn og var i sorg. Smykkedesign blev en slags terapi og den kreative proces var en hjælp for hende i den svære tid. Af samme grund er WiOGAs hjertesag blevet at hjælpe andre der står i samme situation. Det gør de ved at støtte organisationen Børn, Unge & Sorg, der årligt støtter og hjælper omkring 2.000 pårørende og efterladte børn og unge.

I april 2019 åbnede Marlene Westergaard en smykkebutik i Hørsholm. Alle WiOGA smykker er fremstillet i 925 sterling sølv, ofte belagt med 14 karat guld. Smykkerne designes af Marlene Westergaard og produceres i Kina. Der laves ikke kollektioner efter årstiderne som man ser hos mange andre smykkemærker. Nye designs kommer løbende – så hold øje med siden her for at se de nyeste tilføjelser.

WiOGA halskæder

Inspirationen til alle WiOGA smykker kommer fra gadebilledet, rejser og i den kreative proces med at sammensætte de forskellige materialer. Du kan finde WiOGA halskæder med og uden vedhæng og både tynde og kraftige kæder i både sølv og forgyldt sølv.

WiOGA øreringe

WiOGA fremstiller både små øreringe, store øreringe, tassel øreringe, creoler og lange øreringe. Uanset hvad din stil er, kan du garanteret finde nogle WiOGA øreringe der passer lige præcis til dig. Øreringene er ofte lette og delikate i udtrykket. Brug øreringe som et par eller miks forskellige typer øreringe. Om du har et eller flere huller i ørene, kan du bruge WiOGA øreringe med perler og halvædelsten i perfekt afstemte farver.

WiOGA armbånd

Er du også helt vild med armbånd? På WiOGA armbånd er perlerne og stenene ofte monteret på silkesnore i forskellige farver. Det giver et feminint, nærmest bohème look.

WiOGA ringe

WiOGA laver både enkle ringe, statement ringe, og ringe med og uden sten. Nogle ringe er justérbare, mens andre kommer i faste størrelser. Du kan bære flere forskellige ringe samtidig, hvis du har lyst. Husk i så fald at købe ringe i forskellige størrelser, så du har nogle ringe der passer til de forskellige fingre. Er du i tvivl om din ringsstørrelse? Så se vores størrelsesguide.

WiOGA ankelkæder

WiOGA ankelkæder er et must til forår og sommer. Er du klar til at flashe anklerne? Med en eller flere ankelkæder fra WiOGA kan du hurtigt opdatere dit sommerlook.

WiOGA kvalitetssmykker til en god pris

Filosofien bag WiOGA smykker er at alle kvinder skal have lov til at pynte sig med fine kvalitetssmykker. Hvad enten du ønsker nogle nye og flotte WiOGA øreringe, WiOGA armbånd, halskæde, ankelkæde eller ringe, så fås de til en pris, hvor de fleste kan være med.

Leder du efter et godt WiOGA tilbud eller Wioga udsalg? Her på siden opdaterer vi priserne løbende – dog ligger startprisen allerede på et meget fornuftigt niveau. Og tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt en rabatkode der giver dig 10% rabat på smykker der ikke er nedsat i forvejen.

Ud over den gode pris er WiOGA smykkerne fremstillet af gode materialer – alle smykkerne er udført i 925 sterlingsølv, ofte forgyldt med 14 karat guld. De har smykker der passer til enhver lejlighed – både hverdag og fest. Her får du altså kvalitetssmykker til enhver lejlighed … uden at skulle trække over på kortet, vel at mærke!

WiOGA repræsenterer enkelhed og romantik, hvilket giver en fin balance mellem en klassisk, rå og casual stil. Uanset om du leder efter smykker der er enkle og stilfulde, eller smykker med flere farver og som er større, kan du sikkert finde WiOGA smykker der passer lige til dig her på juwels.dk.

Hvis du er vild med WiOGA smykker, kan du sikkert også lide det danske smykkemærke Enamel Copenhagen. Leder du efter smykker der har et mere klassisk udtryk? Så tag et kig på vores udvalg af Carré smykker eller Sif Jakobs smykker. Måske vil du gerne se flere flotte Perlesmykker – her kan Nuni Copenhagen bidrage med flotte designs.

Læs mere om WiOGA

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.