Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
Ikke-kategoriseret
Mad
Filter by Varekategorier
Armbånd
Brands
BNH
Carré
Enamel
Frederik IX Studios
Nørgaard
Nuni
PerleMust
Ro Copenhagen
Sif Jakobs
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Rød
Filter by Vare Brand og kollektion:
Enamel Copenhagen
Sif Jakobs | Brillare
Sif Jakobs | Valentine
Filter by Vare Stil
Boheme
Farverig
Klassisk
Ostemad
Filter by content type
Taxonomy terms
Baroque freshwater pearls Hoops barokperle
Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

PERLEMUST

De smukke smykker fra PerleMust er håndlavet og designet af Jane Livoni. Hvert sæt perleøreringe og hvert tynde perlearmbånd er unikt, da ikke to ædelsten eller perler er helt ens. Nøgleordene er enkelhed, farver og smukke sten og perler når Jane Livoni designer smykker. Man kan vælge at bruge et armbånd med perler alene, eller man kan vælge at kombinere det med andre tynde perlearmbånd eller store perlearmbånd for et personligt og unikt udtryk. De smukke perleøreringe kan ligeledes bæres alene eller sammen med andre øreringe, hvis du har flere huller i ørene. PerleMusts perleøreringe findes både med en enkelt stor perle sat på runde øreringe, eller runde øreringe med flere små perler. Er du på udkig efter runde øreringe med perler, er perlesmykker fra PerleMust helt sikkert værd at tage et kig på!

Leder du efter et perlesmykke i en bestemt stil? PerleMust armbånd med perler findes i mange forskellige modeller. Er du til tynde armbånd med perler, kan du for eksempel tage et kig på Simple beauty-kollektionen. Disse perlearmbånd er utrolig feminine og lette i designet – perfekt til dem der foretrækker en minimalistisk stil eller som vælger at kombinere dette tynde armbånd med perler med andre perlearmbånd. Er du på udkig efter et mere råt, boheme udtryk, kan du vælge et perlearmbånd fra kollektionen “Recycled African Beads”. Disse perlesmykker er fremstillet med ghanesiske glasperler i forskellige farver. Endelig er der kollektion Multicoloured Precious Gems der består af tynde armbånd med perler, nogle gange sat med en enkelt eller flere størøre barok- eller rhombusperler. Disse er særligt flotte at kombinere med hinanden.

Jane Livoni ønsker at fremstille lækre produkter til kvinder der sætter pris på design og kvalitet. Hun kombinerer barokperler, rhombusperler, glasperler og perler i ædelsten for at finde et unikt og lækkert udtryk til sine perleøreringe og perlearmbånd. De tynde armbånd med perler er utrolig alsidige og fås i mange farver og farvekombinationer. Med PerleMust smykker får du et smykke der fuldender dit look og holder i årevis. Perleøreringene og perlearmbåndene er feminine, klassiske og elegante med et strejf af boheme.

Du er også velkommen til at tage et kig på alle vores andre armbånd og øreringe.

Læs mere om Perlemust

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.