Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms
PerleMust logo
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

PERLEMUST

Jane Livoni, designeren bag PerleMust, der sidder på en trappe.De smukke smykker fra PerleMust er håndlavet og designet af Jane Livoni. Hvert sæt perleøreringe og hvert tynde perlearmbånd er unikt, da ikke to ædelsten eller perler er helt ens. Nøgleordene er enkelhed, farver og smukke sten og perler når Jane Livoni designer smykker. Man kan vælge at bruge et armbånd med perler alene, eller man kan vælge at kombinere det med andre tynde perlearmbånd eller store perlearmbånd for et personligt og unikt udtryk.

De smukke perleøreringe kan ligeledes bæres alene eller sammen med andre øreringe, hvis du har flere huller i ørene. PerleMusts perleøreringe findes både med en enkelt stor perle sat på runde øreringe, eller runde øreringe med flere små perler. Er du på udkig efter runde øreringe med perler, er perlesmykker fra PerleMust helt sikkert værd at tage et kig på!

Perlemust er et af de mindre smykkebrands vi forhandler her på shoppen – og det har virkelig sin charme med den slags smykkebrands! Hvert armbånd er unikt, da ikke to ædelsten eller perler er helt ens. Nøgleordene er enkelhed, farver og smukke sten og perler. Man kan vælge at bruge et armbånd fra PerleMust alene, eller man kan vælge at kombinere det med andre perlearmbånd fra PerleMust eller andre sykkebrands for et personligt og unikt udtryk. De smukke øreringe kan ligeledes bæres alene eller sammen med andre øreringe, hvis du har flere huller i ørene.

PERLEMUST – KORT FORTALT

Jane Livoni er den kreative sjæl bag mærket PerleMust. Hun designer omhyggeligt hvert eneste smykke selv. Det er en proces hvor hun kan fordybe sig og lade sig fascinere af naturens materialer, hvor ikke en perle eller ædelsten er ens. Jane Livoni ønsker at fremstille lækre produkter til kvinder der sætter pris på design og kvalitet. Hun kombinerer barokperler, rhombusperler, glasperler og perler i ædelsten for at finde et unikt og lækkert udtryk til sine perleøreringe og perlearmbånd. De tynde armbånd med perler er utrolig alsidige og fås i mange farver og farvekombinationer. Med PerleMust smykker får du et smykke der fuldender dit look og holder i årevis. Perleøreringene og perlearmbåndene er feminine, klassiske og elegante med et strejf af boheme.

Hver sæson designer hun nye modeller hvor de sæsonaktuelle modefarver bruges i smykkerne. De klassiske modeller går igen sæson efter sæson, år efter år, og er et sikkert gavehit hvis du er i tvivl om hvad kvinden i dit liv ønsker sig. Er du træt af at se de samme smykkebrands overalt, kan du med fordel vælge et smykke fra PerleMust.

PERLEMUST ARMBÅND

Håndled med to PerleMust armbåndLeder du efter et perlesmykke i en bestemt stil? PerleMust armbånd med perler findes i mange forskellige modeller. Er du til tynde armbånd med perler, kan du for eksempel tage et kig på Simple beauty-kollektionen. Disse perlearmbånd er utrolig feminine og lette i designet – perfekt til dem der foretrækker en minimalistisk stil eller som vælger at kombinere dette tynde armbånd med perler med andre perlearmbånd.

Er du på udkig efter et mere råt, boheme udtryk, kan du vælge et perlearmbånd fra kollektionen “Recycled African Beads”. Disse perlesmykker er fremstillet med ghanesiske glasperler i forskellige farver. Endelig er der kollektion Multicoloured Precious Gems der består af tynde armbånd med perler, nogle gange sat med en enkelt eller flere størøre barok- eller rhombusperler. Disse er særligt flotte at kombinere med hinanden.

PerleMusts perlearmbånd er til kvinder der gerne vil tilføje lidt ekstra til deres outfit. Her går design og kvalitet hånd i hånd, og de smukke armbånd kan nemt kombineres med armbånd fra andre mærker eller med dit armbåndsur. Perlemust armbånd med små perler og Perlemust armbånd med store perler er alle smukke og unikke og fås til en god pris.

Det enkle, farverige design passer perfekt ind i modetendenserne lige nu. Med armbånd fra PerleMust og øreringe fra PerleMust kan du skabe lige præcis det look du går efter. Sæt forskellige designs sammen og nyd det elegante udtryk. Ædelstensperlerne er sat på elastiksnor og har ingen lås. Derfor er de nemme at få af og på. Elastikkerne er testet til langvarigt brug. For at passe godt på elastikken bør du altid rulle armbåndet forsigtigt af og på.

PERLEMUST ØRERINGE

PerleMust fremstiller både hoops og ørestikker. Nogle øreringe er sat med zirkoner eller perler, mens andre er enkle designs i forgyldt sølv. 

Ønsker du et armbånd fra Perlemust i en anden størrelse end hvad du kan se på webshoppen, kan du selvfølgelig kontakte os – så skal vi nok gøre alt hvad vi kan for at skaffe dig lige præcis det armbånd du ønsker dig fra PerleMust!

Hos PerleMust finder du både sølvarmbånd, armbånd i forgyldt sølv, armbånd med farver og armbånd der er mere enkle og klassiske.

Du er også velkommen til at tage et kig på alle vores andre armbånd og øreringe. Se de farverige designs fra f.eks. Enamel Copenhagen eller Carré Jewellery.

Læs mere om PerleMust

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.