Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

NUNI COPENHAGEN

Danish Design | Handmade

Nuni Copenhagen halskæder, Nuni armbånd og Nuni øreringe er smukke, genkendelige og farverige! Smykkebrandet er dansk og har eksisteret siden 2017. Nuni smykker er især kendetegnet af de perler der går igen i mange af Nuni Copenhagens designs – uanset om det er ferskvandsperler eller miyukiperler.

Smykkerne er farverige, originale og fanger øjet. Nuni øreringen og armbånd egner sig især godt til at kombineres på kryds og tværs – så man kan vise sin personlige stil gennem Nuni smykker. Her er en af de helt unikke danske smykkedesignere der virkelig formår at skabe noget nyt.

Nuni Copenhagen er et dansk smykkemærke der har eksisteret siden 2017. Det er et af de nyere smykkebrands i vores sortiment, og vi er meget stolte af at samarbejde med dem!

BAG OM NUNI COPENHAGEN SMYKKER

De kreative sjæle bag smykkemærket er Maria Fodeh Christensen og Kenny Berglund Christensen, der tilsammen har over 30 års erfaring fra smykke- og accesoriesbranchen. Smykkerne designes og produceres af parret selv. Alle Nuni smykker er altså håndlavet med kærlighed og passion for skønhed. Parret går meget op i hele processen, lige fra design til produktion.

Leder du efter smykkebrands der designer helt unikke smykker? Så behøver du ikke lede videre. Nuni Copenhagen er et af de smykkebrands der har de mest kreative designs med et mix af perler, ædelsten og forgyldt sølv i utallige kombiantioner.

INSPIRATION OG PRODUKTION AF NUNI SMYKKER

Inspirationen til smukkerne kommer mange steder fra. Smykkerne bærer præg af træk fra moderne, ekspressive designtendenser i kombination med skandinavisk minimalisme. Hos Nuni Copenhagen kan du både finde farverige smykker og smykker i mere douce farver. Uanset dit tøj, vil du altså kunne finde et Nuni smykke der passer lige præcis til dig og dit humør! Smykkerne er på en gang iøjefaldende og interessante, men uden at ”råbe højt”. Parrets kreativitet og originalitet ses tydeligt i de flotte designs der kan mikses på kryds og tværs, så den der bærer smykket kan bruge det til at udtrykke sin egen stil og personlighed.

Smykkerne produceres i Danmark og er alle lavet i 925 sterling sølv og besat med farverige perler og/eller sten.

”Missionen er at designe og producere trendy og iøjnefaldende smykker af høj kvalitet, der både er moderne og tidsløse, samt at bringe modens farvetendenser ind i smykkeverdenen.”

– Nuni Copenhagen

NUNI ARMBÅND MED PERLER

Nuni armbånd er utrolig smukke og kan bruges til stort set alt, afhængigt af hvordan du styler dem. Disse armbånd til kvinder findes i alle mulige farver og mønstre. Bemærk at perlearmbånd fra Nuni ofte fås i forskellige bredder. Uanset om du leder efter et specifikt armbånd der skal passe til noget bestemt, eller om du leder efter et armbånd du kan bruge i kombination med andre armbånd, er et eller flere Nuni armbånd det helt rigtige valg!

Øre med en ørestik, lange øreringe og hoops med perler fra Nuni Copenhagen.NUNI ØRERINGE

Nuni Copenhagen designer både ørestikker, runde øreringe og hænge øreringe. De er mest kendt for deres kreative, lange Nuni øreringe der kan mixes og matches lige præcis som man ønsker. Vær opmærksom på om den ørering du har udset dig, sælges enkeltvis eller som par. Nuni øreringe kan, ligesom Nuni armbånd, fås i en række farver og kombinationer. Især mange Nuni Copenhagen hænge øreringe med perler er meget populære. Ligeledes er runde øreringe med perler meget efterspurgt.

Vær opmærksom på om de øreringe fra Nuni Copenhagen du har forelsket dig i, sælges enkeltvis eller som par.

Nuni øreringe og Nuni armbånd er designet til at kunne mixes. Find lige præcis det mix du elsker og som passer til dig og dit outfit. Du kan også vælge at sammensætte øreringe fra andre brands eller kombinere et eller flere Nuni armbånd med et armbånd fra et af vores armbånd fra et af vores andre smykkebrands. Det er kun din fantasi og kreativitet der sætter grænsen! Øreringene og armbåndende kan selvfølgelig også sagtens bæres enkeltvis.

NUNI COPENHAGEN SMYKKER FÅR INTERNATIONAL OPMÆRKSOMHED

Det er ikke overraskende at Nuni Copenhagen smykker allerede er et af de smykkebrands der virkelig har fået både national og international opmærksomhed. Smykker fra Nuni Copenhagen har været vist i:

  • NOIR Magazine, september 2021
  • Eurowoman, december 2020
  • Alt for Damerne, nr. 48, 26/11-20
  • Bahnes sommerkatalog, 2019
  • British VOGUE, May Issue 2019
  • British VOGUE, June Issue 2019
  • British VOGUE, April Issue 2019

Nuni er et af de smykkebrands hos Juwels by Jules der er virkelig populære – og vi forstår godt hvorfor!

Leder du efter et Nuni armbånd eller Nuni øreringe i en bestemt farve? Så husk at du kan filtrere Nuni Copenhagen smykker efter farve her på siden. Du kan også tage et kig på smykkerne fra Enamel Copenhagen der laver smykker med farvede emaljekugler, eller smykkerne fra Carré Copenhagen som er sat med de smukkeste sten. Hvis du er til et mere klassisk udtryk, er det måske Sif Jakobs smykker der vil falde bedst i din smag.

Læs mere om Nuni Copenhagen

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.