Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
Ikke-kategoriseret
Mad
Filter by Varekategorier
Armbånd
Brands
BNH
Carré
Enamel
Frederik IX Studios
Nørgaard
Nuni
PerleMust
Ro Copenhagen
Sif Jakobs
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Rød
Filter by Vare Brand og kollektion:
Enamel Copenhagen
Sif Jakobs | Brillare
Sif Jakobs | Valentine
Filter by Vare Stil
Boheme
Farverig
Klassisk
Ostemad
Filter by content type
Taxonomy terms
Monika armbånd – Toffee Love/Gold Armbånd armbånd i forgyldt sølv
Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

NUNI COPENHAGEN

Nuni Copenhagen halskæder, Nuni armbånd og Nuni øreringe er smukke, genkendelige og farverige! Smykkebrandet er dansk og har eksisteret siden 2017. Nuni smykker er især kendetegnet af de perler der går igen i mange af Nuni Copenhagens designs – uanset om det er ferskvandsperler eller miyukiperler. Smykkerne er farverige, originale og fanger øjet. Nuni øreringen og armbånd egner sig især godt til at kombineres på kryds og tværs – så man kan vise sin personlige stil gennem Nuni smykker. Her er en af de helt unikke danske smykkedesignere der virkelig formår at skabe noget nyt.

BAG OM NUNI COPENHAGEN SMYKKER

De kreative sjæle bag smykkemærket er Maria Fodeh Christensen og Kenny Berglund Christensen, der tilsammen har over 30 års erfaring fra smykke- og accesoriesbranchen. Smykkerne designes og produceres af parret selv. Alle Nuni smykker er altså håndlavet med kærlighed og passion for skønhed. Parret går meget op i hele processen, lige fra design til produktion.

NUNI ARMBÅND MED PERLER

Nuni armbånd er utrolig smukke og kan bruges til stort set alt, afhængigt af hvordan du styler dem. Disse armbånd til kvinder findes i alle mulige farver og mønstre – så uanset om du leder efter et specifikt armbånd der skal passe til noget bestemt eller om du leder efter et armbånd du kan bruge i kombination med andre armbånd, er et eller flere Nuni armbånd det helt rigtige valg!

NUNI ØRERINGE

Nuni Copenhagen designer både ørestikker, runde øreringe og hænge øreringe. De er mest kendt for deres kreative, lange Nuni øreringe der kan mixes og matches lige præcis som man ønsker. Vær opmærksom på om den ørering du har udset dig, sælges enkeltvis eller som par. Nuni øreringe kan, ligesom Nuni armbånd, fås i en række farver og kombinationer. Især mange Nuni Copenhagen hænge øreringe med perler er meget populære. Ligeledes er runde øreringe med perler meget efterspurgt.

Leder du efter et Nuni armbånd eller Nuni øreringe i en bestemt farve? Så husk at du kan filtrere Nuni Copenhagen smykker efter farve her på siden. Du kan også tage et kig på smykkerne fra Enamel Copenhagen der laver smykker med farvede emaljekugler, eller smykkerne fra Carré Copenhagen som er sat med de smukkeste sten.

Læs mere om Nuni Copenhagen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.