Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms
Juwels_logo

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Find målebåndet frem og følg vores størrelsesguide til smykker.

Når man taler om halskædelængder, er det hele omkredsen af kæden der menes. En kæde på for eksempel 60 cm vil der være 30 cm fra låsen på nakken ned mod brystet. Afhængigt af form og figur kan det variere hvor langt kæden egentlig når ned. Billedet her kan give dig en idé om halskædelængderne, men hvis du vil være sikker, er den bedste måde at finde den perfekte længde på, at finde målebåndet frem, finde ud af hvor du gerne vil have at halskæden skal sidde, og notere målet.

Vi fører halskæder i mange forskellige længder. Skulle du mod forventning ikke finde den længde kæde du søger efter, er du meget velkommen til at kontakte os – vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får lige præcis den halskæde du drømmer om.

Når du skal vælge ringstørrelse, er der flere ting du skal tage i betragtning. For det første skal du finde ud af hvilken finger du gerne vil have ringen på. Der kan også være forskel fra hånd til hånd – er du højrehåndet, er din højre hånd typisk en lille smule større end din venstre.

For det andet er det vigtigt at huske at ens fingre kan hæve en smule når det er varmt – og selv en ring der er lidt for lille, kan være næsten ulidelig at have på. Er du i tvivl, anbefaler vi altid at man går en størrelse op. For det tredje gør det også en forskel hvor bred eller smal ringen er. Jo bredere ringen er, jo større skal størrelsen som regel også være.

Justérbare ringe har en lille åbning (typisk mellem 5 og 7 mm). Det betyder at du kan klemme ringen sammen og udvide den en lille smule. Men det er vigtigt at huske at ringen jo er lavet af metal – og jo mere man bøjer det, jo svagere bliver metallet. Du kan derfor sjældent bruge den samme justérbare ring til alle dine fingre. Find i stedet en der er tæt på din normale ringstørrelse, og brug den kun på de fingre der er nogenlunde ens i størrelse. Sådan passer du allerbedst på din justerbare ring.

Håndled varierer i størrelse fra person til person. Hvis du vil være sikker på at finde et armbånd i den rigtige størrelse, er du nødt til at måle omkredsen på dit håndled. Så undgår du at få et armbånd der sidder for løst eller klemmer. Har du forelsket dig i et armbånd som ikke er i din størrelse? En mulighed er at købe et tillægsstykke til dit armbånd. Flere af vores leverandører kan også lave armbånd på specialmål. Kontakt os og fortæl hvad det er du ønsker dig – så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe.

Er du stadig i tvivl om hvilken størrelse dit smykke skal være efter at have læst vores størrelsesguide? Du er altid velkommen til at kontakte os for at få råd og vejledning. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde lige præcis det smykke du drømmer om.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.