Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
Ikke-kategoriseret
Mad
Filter by Varekategorier
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
IX Studios
Nørgaard
Nuni Copenhagen
PerleMust
Ro Copenhagen
Sif Jakobs
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Farver
Beige
Blå
Grøn
Halskæde
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Klassisk
Lyserød
Minimalistisk
Moderne
Statement
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til ørering
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Rød
Filter by Vare Brand og kollektion:
Enamel Copenhagen
Sif Jakobs | Brillare
Sif Jakobs | Valentine
Filter by Vare Stil
Boheme
Farverig
Klassisk
Ostemad
Filter by content type
Taxonomy terms

ØRERINGE

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

ØRERINGE OG ØRESTIKKER

Øreringe er fantastiske til at indramme ansigtet og understrege din personlige stil. Leder du efter ørestikker, ear cuffs, creoler, lange øreringe, hænge øreringe, små øreringe eller hoops? Vi har et bredt udvalg i guld øreringe og sølv øreringe her. Går du efter øreringe til hverdag eller til fest? Skal de være den fine, lille detalje eller springe mere i øjnene? Uanset om du har 1, 2, 3 eller 4 huller i ørerne, har vi ørestikker eller creoler som du kan sætte sammen og opnå det look du ønsker.

GULD ØRERINGE

Du kan på juwels.dk finde guld øreringe i mange forskellige designs. Ro Copenhagen er det primære brand vi har på shoppen som designer øreringe i 18 karat guld.

HVIDGULD ØRERINGE

Her på siden kan du finde hvidguld øreringe fra det danske smykkemærke Ro Copenhagen. De fremstiller hvidguld øreringe i 18 karat. Alle deres smykker findes i øvrigt i både rød- og hvidguld.

ØRERINGE SØLV

Leder du efter sølv øreringe? Det bliver mere og mere populært med sølvsmykker, og øreringe i sølv er ingen undtagelse. Her på siden kan du finde ægte sølv øreringe, sølv øreringe med farvede sten, lange sølv øreringe, store sølv øreringe og små sølv øreringe.

ØRESTIKKER

Uanset om du leder efter små eller store ørestikker, kan du finde dem her på siden! Nogle vælger små ørestikker på grund af deres arbejde eller fordi de er vilde med et minimalistisk, diskret look. Andre vil gerne have nogle ørestikker med lidt mere wow-effekt, og som både er større og mere farverige. Her på siden finder du et stort udvalg af ørestikker fra Enamel Copenhagen, Carré Copenhagen, Nuni Copenhagen, Sif Jakobs og Ro Copenhagen.

Har du flere huller i ørene, kan du bruge ørestikker sammen med runde øreringe eller lange øreringe. Det giver et flot udtryk og ser godt ud sammen når man kombinerer forskellige typer øreringe. Du kan skabe dit helt eget personlige udtryk med ørestikker og andre øreringe.

Ørestikker er også nogle gode øreringe til piger der lige har fået huller i ørene. Så hvis du leder efter en gave til din datter, niece, barnebarn eller din venindes datter, er ørestikker en rigtig god idé. Ørestikker kan fås med zirkoner, ædelsten eller diamanter. Derfor kan du også finde både dyre ørestikker og billige ørestikker afhængigt af hvilket materiale de er udført i.

HOOPS, CREOLER OG RUNDE ØRERINGE

Hoops, creoler, runde øreringe – ja, kært barn har mange navne. Uanset hvad man kalder de flotte, klassiske øreringe, er vi helt enige i at de er et must i enhver kvindes smykkeskrin! Her på siden kan du finde klassiske creoler, rå hoops, moderne runde øreringe og alt derimellem! Hvis du elsker hoop øreringe og har flere huller i ørene, kan du også mikse flere creoler i forskellige størrelser og materialer. Du kan få hoops uden sten og creoler med farvede sten fra Sif Jakobs. Creoler er klassiske, men ikke kedelige. Uanset hvad din stil er, vil du her på siden kunne finde hoops der passer lige til dig! Du kan også vælge kun at se hoops/runde øreringe/creoler i stedet for alle vores øreringe.

Hoops er nogle af de mest klassiske øreringe man kan få. De er dem man ser på tegninger fra gamle dage. Måske du har set Disney og set Esmeralda med de store, runde øreringe. De fås i mange forskellige størrelser og materialer. Er de kraftige, kan hoops bruges som statement smykker. Hoops passer til enhver lejlighed, både til hverdag og fest. Hoops er behagelige at have i øret og fås med forskellige typer lås.

EAR CUFF

Hvis du elsker looket med flere øreringe i hvert øre, men af en eller anden grund har valgt ikke at få flere huller i ørene, kan du vælge at bruge en ear cuff eller flere. En ear cuff er et øresmykke som sidder fast på siden af øret ved at man “klemmer” den rundt om kanten af øret. Ear cuffs er perfekte til både hverdag og fest og du kan finde earcuffs i en masse forskellige stile. Der findes også øresmykker der er en kombination af en ørestik og en ear cuff og som er forbundet med en kæde. Det giver et voluminøst look som kan være virkelig flot! Uanset om du bedst kan lide en ear cuff i sølv eller en earcuff i forgyldt sølv, kan du finde den her på siden. Se alle vores ear cuffs.

SMÅ ØRERINGE – STOR EFFEKT

Hvis du er vild med små øreringe, forstår vi det godt! De kan bruges alene til et diskret, elegant look, eller sættes sammen med andre øreringe og sætte prikken over i’et i din øreringe-stacking.

LANGE ØRERINGE OG HÆNGE ØRERINGE

Lange øreringe er klassiske hænge øreringe der kan bruges som par eller til at skabe et dynamisk look med forskellige øreringe hvert øre. Mange af vores lange hænge øreringe sølges enkeltvis – så vær opmærksom på om du skal bestille én eller to, hvis du gerne vil have muligheden for at bruge dine hænge øreringe som par. Se alle vores lange øreringe.

PERLEØRERINGE

Perleøreringe er nogle af de mest klassiske øreringe man kan finde. Uanset om du bedst kan lide runde, klassiske perler, eller store, ujævne barokperler, kan du finde dine nye perleøreringe på juwels.dk. Hvis du er vild med perler, kan du også se alle vores perlesmykker.

DIAMANT ØRERINGE

De fleste kvinder har en svaghed for diamanter – de funklende, smukke sten der har så stor symbolværdi. Vidste du at man kan få diamanter i flere farver? Den klassiske diamant er selvfølgelig den helt klare diamant. Men du kan også få diamant øreringe med diamanter i andre farver. Se for eksempel hvordan Ro Copenhagen bruger de smukke grå diamanter i deres Rå-kollektion. Se alle vores smykker med diamanter.

Her kan du finde øreringe med diamanter, øreringe med perler og øreringe med ædelsten. Vi har et bredt udvalg i forskelige farver og stile, så du kan finde lige præcis de øreringe – ørestikker eller hoops – som du drømmer om. Det kan være en god idé at overveje om du har andre smykker der passer til dine guld øreringe eller øreringe i sølv. Mangler du noget, kan du selvfølgelig se vores armbånd, halskæder, vedhæng og ringe.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.