Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

BOGSTAVER

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

SMYKKER MED BOGSTAVER

Smykker med bogstaver er nok det mest personlige smykke man kan forestille sig. Mange vælger et bogstavsvedhæng så de får en halskæde med bogstaver, et enkelt vedhæng med bogstav eller nogle ørestikker med bogstaver. Mange bruger enten med deres eget forbogstav eller deres barns, kærestes, mands, forældres eller venindes når de skal have en halskæde med navn. En halskæde med bogstav – guld eller hvidguld – er en klassisk halskæde der er meget personlig.

En halskæde med bogstav er ikke kun et smykke, det er en personlig erklæring. Dette populære smykket giver dig mulighed for at udtrykke din individualitet og tilføje en personlig touch til din stil. Hos Juwels.dk tilbyder vi et imponerende udvalg af halskæder med bogstaver i guld og hvidguld fra det anerkendte danske smykkemærke Ro Copenhagen samt halskæde med bogstav i forgyldt sølv og farvede sten fra Enamel Copenhagen.

HALSKÆDE MED BOGSTAV

Med et Ro Copenhagen bogstavsvedhæng får du et smykke der kan bygges videre på – tilføj for eksempel andre bogstaver eller nogle helt andre Ro Copenhagen vedhæng. På den måde bliver din halskæde med navn endnu mere personlig og vil afspejle dig og dit liv. Vælger du en halskæde med bogstav – guld eller sølv – er det helt sikkert et personligt smykke der vil få en unik betydning for lige præcis dig.

HALSKÆDE MED NAVN – EN POPULÆR GAVE

En halskæde med bogstav er en gave der er personlig og meningsfuld. Giv kæresten et vedhæng med bogstav – måske hendes eget forbogstav, dine initialer eller jeres børns? En halskæde med bogstav, guld eller hvidguld, er en oplagt gaveidé. Når du vælger et vedhæng med bogstav i ægte guld eller sølv, er du sikret et smykke der vil forblive smukt år efter år.

Ro Copenhagen er kendt for deres tidløse design og fortræffelige håndværk i guld og hvidguld. Deres halskæde med bogstav er ingen undtagelse. Disse smykker er skabt med en subtil elegance og kan bæres alene eller i kombination med andre smykker for at skabe et personligt look.

RO COPENHAGEN BOGSTAVSVEDHÆNG

 

Ro Copenhagens smykker er lavet af højeste kvalitet guld og hvidguld, der sikrer, at din halskæde forbliver smuk i mange år fremover. Du kan vælge dit eget initial eller et, der har en særlig betydning for dig eller en elsket, hvilket gør smykket endnu mere personligt. Ro Copenhagens halskæder med bogstaver er enkle og stilfulde, hvilket gør dem velegnede til enhver lejlighed.

My Collection

De enkle bogstaver fra Ro Copenhagen My Collection bogstavskollektion har en enkel skrifttype der passer til alt og som kan bruges både til hverdag og fest. Alle vedhængene med bogstav er fremstillet i 18 karat guld eller hvidguld. Hvert bogstav har en diskret brilliantslebet diamant påsat.

My Secret Collection

De smukke bogstaver med punktskrift skiller sig ud fra andre bogstavsvedhæng. Skriften er blindskrift og punkterne der aflæses, er sat med små, brilliantslebne diamanter. Alle vedhængene er udført i 18 karat guld eller hvidguld. Leder du efter en anderledes halskæde med bogstav, er vedhængene med bogstaver i punktskrift fra Ro Copenhagen et fantastisk bud. Vedhængene er klassiske og elegante, og kan bære på en lille besked eller minde dig om en bestemt person hver gang du lader fingeren stryge hen over det smukke bogstav.

Enamel Copenhagen halskæde med bogstav

Enamel Copenhagen er kendt for deres unikke og farverige smykker. Deres halskæder med bogstaver er iøjnefaldende og tilfører et legende element til din stil. Udover forgyldt sølv og farvede sten, tilbyder Enamel Copenhagen også en bred vifte af muligheder med deres andre farverige og fine smykker.

Pift din nye halskæde med navn op ved at kombinere smykker med bogstaver med andre typer smykker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.