Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

SMYKKER

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

SMYKKER TIL KVINDER

Se alle de smukke øreringe, halskæder, armbånd, ringe, vedhæng m.m. i guld, forgyldt sølv, sølv og hvidguld. Leder du efter et smykke med perler, et smykke med ædelsten eller et diamantsmykke, er du kommet til det rigtige sted. 

Hos Juwels byder vi dig velkommen til et univers af populære smykker til kvinder – alle kendetegnet ved godt håndværk, høj kvalitet og smukt design. 

Mange af smykkerne er klassiske must-have smykker der er tidløse og essentielle i ethvert smykkeskrin. Leder du f.eks. efter en klassisk guldkæde, er en halskæde fra BNH et oplagt valg. Hvis du skal forkæle dig selv eller en du elsker med et guldsmykke i flot design som holder år efter år, kan du se vores udvalg af smykker fra Ro Copenhagen

Andre af vores smykkemærker har også klassiske items, men excellerer især i forhold til den mere sæsonprægede mode. Dette gælder mærkerne Sif Jakobs, Enamel Copenhagen, Carre Jewellery, Nuni Copenhagen og PerleMust

SMYKKER ONLINE

Det er de senere år blevet mere og mere populært at købe smykker online. Gå på opdagelse i vores forskellige smykkemærker og forkæl dig selv eller én du holder af med et smykke. Du kan nemt og trygt bestille på vores webshop – og er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hos Juwels by Jules er det kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan kombinere materialer, farver og smykkemærker. Ved at matche de smykker du bedst kan lide, skaber du din helt egen stil og kan fortælle din personlige historie med de smykker du bærer. Mange får smykker i gave eller forærer sig selv et smykke i forbindelse med særlige begivenheder i livet. Måske er det en diamantring, et par øreringe, en halskæde med bogstav, eller noget helt andet. Ved at forbinde smykkerne med minder, kan du minde dig selv om de dejlige begivenheder i dit liv, eller de mennesker der betyder allermest for dig. Når du bestiller smykker online på vores webshop, gør vi alt hvad vi kan for at behandle din ordre så hurtigt som overhovedet muligt, så du ikke skal vente for længe med at tage dine nye smykker i brug. Der kan dog i travle perioder forventes en lidt længere leveringstid end normalt.

BILLIGE SMYKKER

Leder du efter et nyt smykke der ikke må koste alverden? På juwels.dk holder vi jævnligt smykke udsalg så du kan finde et smykke til en god pris. Hvis du leder efter et godt smykke tilbud, kan du være særlig opmærksom på at holde øje med siden i forbindelse med Black Friday. Vi udvælger Black Friday smykker, som er smykker der bliver sat på udsalg i forbindelse med Black Friday. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev – så er du sikker på ikke at gå glip af de gode smykke udsalg. 

Vi vil gerne slå et slag for at man passer godt på sine smykker så de holder endnu længere. Derfor har vi lavet en lille guide til hvordan man passer på sine smykker. Uanset om et der er tale om et smykke i guld eller et billligt smykke der endda er sat ned, håber vi at det er et smykke du bliver glad for – og når du følger rådene i vores lille guide, vil du kunne have glæde af smykket i mange år.  Når det så er tid til at udvide smykkesamlingen, kan du finde dine nye smykker på juwels.dk. 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du en kode som du kan bruge til at spare 10% på din første ordre. Vi håber du finder drømmesmykket hos os – og vi glæder os til at behandle din ordre!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.