Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
Ikke-kategoriseret
Mad
Filter by Varekategorier
Armbånd
Brands
BNH
Carré
Enamel
Frederik IX Studios
Nørgaard
Nuni
PerleMust
Ro Copenhagen
Sif Jakobs
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød
Rød
Filter by Vare Brand og kollektion:
Enamel Copenhagen
Sif Jakobs | Brillare
Sif Jakobs | Valentine
Filter by Vare Stil
Boheme
Farverig
Klassisk
Ostemad
Filter by content type
Taxonomy terms

Recycled African Beads | White summer

295,00 DKK

Ryd

PerleMust
Ædelsten (3 mm)

Glasperler fra Ghana (3 mm)

14 karat guldbelagte perler

Perlearmbånd med afrikanske glasperler i lyse farver sat sammen med perler af forskellige ædelsten og guldbelagte perler. Glasperlerne er rå og ujævne, hvilket er en virkelig god kontrast til de andre perler i dette armbånd. I dette armbånd er glasperlerne hvide og sat sammen med andre perler i lilla, blå, grønne og røde nuancer.

Dette tynde armbånd med perler har et frisk og moderne udtryk og kan bæres alene eller sammen med andre armbånd. Perlerne er trådet på en kraftig elastik – armbåndet skal altså “rulles” på.

Kollektionen Recycled African Beads består af farverige perlearmbånd der primært er fremstillet af perler fra Ghana. Glasperlerne er håndlavet af genbrugsglas og bliver fremstillet af kunsthåndværkere fra små landsbyer. Armbåndene kan bæres alene eller sammen med andre armbånd – eventuelt fra samme kollektion.

Brand og kollektion:

PerleMust, Recycled African Beads

Materiale

Ædelsten (3 mm), glasperler fra Ghana (3 mm), 14 karat guldbelagte perler

Du vil sikkert også elske ...

Scroll til toppen
Juwels_logo

Recycled African Beads | White summer

Forlæng dine smykkers levetid ved at passe godt på dem. Se her hvordan. Hos Juwels by Jules sælger vi udelukkende ægte smykker. Men selv de bedste materialer har brug for god pleje for at blive ved med at være skinnende og funklende. Er dit smykke guldbelagt, kan du ikke undgå at belægningen langsomt vil blive slidt af. Men man kan gøre rigtig meget for at begrænse skaden. Her er nogle gode råd som du kan bruge uanset om dit smykke er i guld eller sølv.

Gode råd til smykkepleje

1. Smykker har ikke godt af vand. Tag dine smykker af når du vasker hænder, vasker op, er i bad, på stranden eller i en swimmingpool.
2. Tag dine smykker på som det sidste når du gør dig klar. Smykkerne har ikke godt af creme, parfume og make-up.
3. Tag dine smykker af når du sover.
4. Tag dine smykker af i forbindelse med sport, madlavning, rengøring, havearbejde og lignende aktiviteter.
5. Undgå kontakt med meget høj varme.
6. Opbevar dine smykker et sikkert, blødt og lufttæt sted, f.eks. i deres oprindelige æske eller i et smykkeskrin.
7. Undgå at banke smykkerne mod hårde overflader.
8. Er dine smykker blevet matte at se på, kan du få dem fine og skinnende igen med den rigtige behandling.
9. Få dine smykker efterset en gang om året.

Juwels_logo

Recycled African Beads | White summer

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Find målebåndet frem og følg vores guide.

Halskæder

Når man taler om halskædelængder, er det hele omkredsen af kæden der menes. En kæde på for eksempel 60 cm vil der være 30 cm fra låsen på nakken ned mod brystet. Afhængigt af form og figur kan det variere hvor langt kæden egentlig når ned. Billedet her kan give dig en idé om halskædelængderne, men hvis du vil være sikker, er den bedste måde at finde den perfekte længde på, at finde målebåndet frem, finde ud af hvor du gerne vil have at halskæden skal sidde, og notere målet.

Vi fører halskæder i mange forskellige længder. Skulle du mod forventning ikke finde den længde kæde du søger efter, er du meget velkommen til at kontakte os – vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får lige præcis den halskæde du drømmer om.

Recycled African Beads | White summer Ædelsten armbånd i multi
FINGERRINGE

Når du skal vælge ringstørrelse, er der flere ting du skal tage i betragtning. For det første skal du finde ud af hvilken finger du gerne vil have ringen på. Der kan også være forskel fra hånd til hånd – er du højrehåndet, er din højre hånd typisk en lille smule større end din venstre.

For det andet er det vigtigt at huske at ens fingre kan hæve en smule når det er varmt – og selv en ring der er lidt for lille, kan være næsten ulidelig at have på. Er du i tvivl, anbefaler vi altid at man går en størrelse op. For det tredje gør det også en forskel hvor bred eller smal ringen er. Jo bredere ringen er, jo større skal størrelsen som regel også være.

Justérbare ringe har en lille åbning (typisk mellem 5 og 7 mm). Det betyder at du kan klemme ringen sammen og udvide den en lille smule. Men det er vigtigt at huske at ringen jo er lavet af metal – og jo mere man bøjere det, jo svagere bliver metallet. Du kan derfor sjældent bruge den samme justérbare ring til alle dine fingre. Find i stedet en der er tæt på din normale ringstørrelse, og brug den kun på de fingre der er nogenlunde ens i størrelse. Sådan passer du allerbedst på din justerbare ring.

Recycled African Beads | White summer Ædelsten armbånd i multi

ARMBÅND​

Håndled varierer i størrelse fra person til person. Hvis du vil være sikker på at finde et armbånd i den rigtige størrelse, er du nødt til at måle omkredsen på dit håndled. Så undgår du at få et armbånd der sidder for løst eller klemmer.

Har du forelsket dig i et armbånd som ikke er i din størrelse? En mulighed er at købe et tillægsstykke til dit armbånd. Flere af vores leverandører kan også lave armbånd på specialmål. Kontakt os og fortæl hvad det er du ønsker dig – så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe.

Recycled African Beads | White summer Ædelsten armbånd i multi

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.