Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

Udforsk vores kollektion af Enamel smykker, og opdag hvorfor Enamel Copenhagen er et af de mest elskede smykkebrands i Danmark. Køb dine favoritsmykker fra Enamel Copenhagen i dag, og nyd gratis levering på ordrer over 500 kr.

POPULÆRE KOLLEKTIONER

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

ENAMEL COPENHAGENMarie Rantzau - grundlægger af Enamel Copenhagen

“Our purpose is to create joy through beautiful design”

Et dansk smykkemærke med Marie Rantzau i spidsen som smykkedesigner. Siden 2012 har de skabt et let, feminint og legende univers med smukke, farverige smykker. Det der virkelig kendetegner dette smykkemærke er netop det univers. Smykkerne er et frisk pust til modebranchen med prisvenlige smykker der adskiller sig fra det klassiske smykkebillede. Navnet er engelsk og betyder “emalje”. Og netop emalje er det element der går allermest igen i rigtig mange af deres smykker, enten som det bærende element eller som en lille fin og farverig detalje.

Velkommen til vores kollektion af smukke og moderne enamel smykker fra Enamel Copenhagen. Vores sortiment inkluderer alt fra farverige enamel armbånd til elegante enamel øreringe, der er perfekte til enhver lejlighed.

Hos Enamel Copenhagen tror de på at skabe smykker, der er både stilfulde og bæredygtige. Derfor er smykkerne lavet af højkvalitets materialer og produceret med omhu og respekt for miljøet.

Vores enamel smykker er designet af Marie Rantzau og fremstillet af erfarne smykke-designere og håndværkere. Hvert enkelt stykke er unikt og udstråler kvalitet og elegance.

Uanset om du leder efter et smukt armbånd til at fuldende dit outfit, eller et par øreringe til at give som en særlig gave, så har vi noget for enhver smag. Udforsk vores kollektion af enamel smykker og lad dig inspirere.

ENAMEL SMYKKER – KORT FORTALT

Enamel Copenhagen er af vores mest farverige smykkebrands. Alle smykkerne er produceret i 925 sterlingsølv, ofte forgyldt med 18 karat guld. Her finder du både Enamel Copenhagen øreringe, Enamel armbånd, Enamel øreringe og Enamel ringe. Siden 2012 har de skabt skabt et let, feminint og legende univers gennem deres smukke, farverige smykker. Enamel er engelsk og betyder “emalje”. Det er et element der går igen i rigtig mange af deres smykker, enten som et bærende element eller som en lille fin, farverig detalje. Alle smykkerne er produceret i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Enamel smykker er smukke og farverige smykker. Vi er stolte af vores sortiment af Enamel smykker, der inkluderer alt fra farverige armbånd til elegante øreringe og halskæder. Vores enamel smykker er designet og fremstillet i Danmark af vores erfarne smykke-designere og håndværkere, og hvert enkelt stykke er unikt og udstråler kvalitet og elegance.

 

Oplev Enamel Copenhagens unikke kollektion af moderne og farverige enamel-smykker. De har skabt en stilfuld kollektion af smykker, der omfatter alt fra elegante halskæder og øreringe til farverige armbånd og ringe. Hvert smykke er lavet af højkvalitetsmaterialer og designet med fokus på detaljer og kvalitet.

Enamel Copenhagen er en smykkevirksomhed der er dedikeret til at skabe moderne og stilfulde smykker til kvinder, der ønsker at udtrykke deres personlige stil. Vores Enamel smykker er inspireret af de smukke farver i naturen og byen og er perfekte til at fuldende ethvert outfit.

Uanset om du er på udkig efter elegante øreringe til en særlig lejlighed eller et farverigt armbånd til hverdagsbrug, har Enamel Copenhagen noget for enhver smag og anledning. Smykkerne er også en fantastisk gaveidé til en særlig person i dit liv.

Vi sætter en ære i at bruge bæredygtige materialer og processer, der respekterer miljøet, så du kan have en god samvittighed, mens du bærer vores smykker. Vores Enamel smykker er et udsagn om stil og kvalitet og er designet til at holde i mange år.

Forkæl dig selv eller en særlig person i dit liv med et smukt og stilfuldt smykke fra Enamel Copenhagen. Vores smykker er en investering i kvalitet, stil og bæredygtighed.

Med smykkerne kan du skabe lige præcis det look du ønsker. Uanset om du har forelsket dig i en smuk Enamel ring, et fint Enamel armbånd eller en smuk Enamel halskæde eller Enamel Copenhagen øreringe, vil du kunne kombinere smykkerne på kryds og tværs og opnå et rigtig smukt og feminint look. Især er brandet kendt for sin store kollektion af øreringe, men du kan også finde en smuk Enamel ring eller et fint armbånd eller andre smykker fra brandet. Ønsker du en farverig detalje til dit outfit, kan du for eksempel se nærmere på Lola-kollektionen, der med de smukke emaljeperler i flotte farver eller farvekombinationer fanger øjet og giver et frisk pift til din stil.

Enamel Lola smykker med perler og emaljekugler

 

HISTORIEN BAG ENAMEL COPENHAGEN

Rejsen for dette danske smykkemærke startede i en lille kælder og er i dag et af de bedst solgte smykkebrands i Skandinavien og godt på vej ind på det europæiske marked.

Marie Rantzau er kvinden bag smykkemærket. Hun er selvudlært smykkedesigner og hendes kærlighed til smykker og kimen til brandet blev lagt i 2009 da hun rejste ud i verden og fandt unikke smykkematerialer. Den danske smykkedesigner fik herved et kreativt afløb for sin fascination af at sammensætte farver, metaller, sten og emalje på nye og unikke måder. Det blev starten på Enamel Copenhagen smykker.

”Jeg er ikke uddannet guldsmed,
men jeg har både drivet og ambitionerne
– jeg vil virkelig det her.
Jeg elsker at skabe noget.”

– Marie Rantzau

ENAMEL, ENAMAL, ENAMÆL, ENAMAEL …

Marie Rantzau prøver altid at få materialet emalje med i smykkedesignet. Enamel Copenhagen har mange “navne”, da mange er i tvivl om udtalen af ordet. Lige fra Enamæl, Enamael, Emanuel … Men det rigtige er altså Enamel. Det er det engelske ord for “emalje”.

Om emaljesmykkerne og brandets identitet siger Enamel selv:

“Navnet Enamel er ikke tilfældigt. For navnet betyder nemlig emalje, der er et stykke af vores DNA, som du får i smykkerne. De fine emaljekugler i forskellige farver er karakteristisk for Lola og er seriens kerne. Vi har kombineret fine, tynde kæder med de fine farver, der er med til at give hvert enkelt smykke sin egen facon.”

Enamel Copenhagen ørestikker der ligner kirsebær i rød og lyserød

Enamel er det engelske ord for emalje. Og netop detaljer med emalje er noget der er en stor del af Enamel Copenhagens identitet. Det adskiller virkelig dette brand fra andre smykkebrands. Tag for eksempel de smukke smykker fra Lola-kollektionen – de er nærmest blevet ikoniske. Ser man dem, ved man ved det samme at det er et Enamel-smykke. I begyndelsen var der emalje i alle Enamels designs. Senere blev designet udviklet til også at omfatte smykker uden emaljedetaljer – ofte vil der dog stadig være et lille strejf af emalje, som for eksempel en lille emaljeperle ved låsen på et Enamel armbånd eller en halskæde.

ENAMEL SMYKKER – INSPIRATION OG PRODUKTION

Smykker skaber minder og historier der bringer mennesker tættere sammen. Inspirationen til kollektionerne stammer primært fra Asien. Marie Rantzau udvikler sine designs ved først at bygge op og derefter skære helt ind til benet, så der intet overflødigt er på de forskellige styles. Inspirationen til smykkernes findes ofte på rejser. Ofte tager hun også udgangspunkt i eksisterende smykkekollektioner og giver smykkerne et nyt twist.

”Jeg er konstant i inspirations-mode. Jeg følger med og tolker den verden og det billede, vi er i. Det stopper aldrig.”

– Marie Rantzau

Idéen til de populære smykker udspringer fra Marie Rantzaus kreativitet. Herefter formeres og tilpasses de, bl.a. gennem brugen af avancerede 3D-tegninger. Når skitsen er færdig, produceres en prøve, der herefter sættes i produktion. Hos Juwels by Juwels sælger vi udelukkende ægte smykker, og smykkerne fra Enamel er ingen undtagelse. Når du vælger gode materialer og passer godt på dine smykker, kan du få glæde af dem i mange, mange år. Alle Enamel smykker fremstilles i 18 karat forgyldt 925 sterlingsølv og produceres i Thailand. Her har smykkemærket langvarige samarbejder med større og mindre værksteder.

”Mine faste samarbejder i Østen er vigtige – både for Enamel og for de mennesker, der producerer smykkerne. Det glæder mig at kunne være med til at skabe ikke blot designs og smykker, men også arbejdspladser til folk, der har brug for gode arbejdsvilkår.”

– Marie Rantzau

ENAMEL COPENHAGEN KOLLEKTIONER

Her er en altså smykkeserie med Enamel øreringe, armbånd, halskæder og ringe i et enkelt og smukt design til yderst tilgængelige priser. Farvevalget fra sæson til sæson er inspireret af aktuelle modetendenser. Derudover har smykkemærket en solid basiskollektion med klassikere der kan bruges år efter år. Med Enamel smykker får du altså nytænkende design og høj kvalitet, men også moderne klassikere. Smykkerne er fremstillet i sølv eller forgyldt sølv, hvilket gør at smykkerne kan holde virkelig mange år. Her går man ikke på kompromis med kvaliteten. Du får et helt unikt smykkemærke som altid er feminint, smukt og aktuelt! Marie Rantzau skaber fire kollektioner om året:

  • Spring/Summer
  • High Summer
  • Autumn/Winter
  • Christmas

Kollektionerne er både feminine, cool, legende og lette med både pasteller og stærke farver. Mange af smykkerne sælges ikke kun en enkelt sæson. De bliver klassikere der efterspørges igen og igen af kunderne. Alle smykkerne kan mixes og matches på kryds og tværs. Det gør det muligt at skabe sit helt eget unikke og personlige udtryk med Enamel smykker. Det er uanset om du bedst kan lide Enamel armbånd, Enamel Copenhagen øreringe eller de smukke ringe.

ENAMEL LOLA ØRERINGE, LOLA HALSKÆDE OG LOLA ARMBÅND

Lola-serien er en vidunderlig, farverig smykkekollektion med både Lola øreringe, Lola halskæder og Lola armbånd. Alle smykker med de smukkeste små emaljekugler i forskellige farver. Her er Enamel smykker der er bygget på samme grundtanke og derfor er let genkendelige. Lola smykkerne findes i flere farvekombinationer, både med ensfarvede perler og med emaljeperler i forskellige farvemiks. Med Lola smykker får du farverige smykker der er blevet nærmest ikoniske gengangere fra Enamel.

Alle Lola øreringe, armbånd og halskæder er selvfølgelig udført i guldbelagt sterlingsølv og med små emaljekugler. De farvede smykker gør det nemt at kombinere dine guld- eller sølvsmykker med lidt ekstra farve. Brug flere halskæder sammen, eller bland dine enkle armbånd med Lola-serien. Har du flere huller i ørerne, kan du også kombinere Lola øreringene med andre øreringe for at skabe dit helt eget udtryk.

DET VISUELLE UDTRYK

Lola-serien har en legende lethed der skiller sig ud ved det fine design og de små, farverige detaljer.

Enamel lola halskæde

Enamel lola armbånd

Enamel Lola smykker er forenelig med Enamels generelle vision om at skabe tidløse smykker af høj kvalitet og til en pris som alle kan betale. Lola er blevet nogle af de mest populære Enamelsmykker – og det kan vi godt forstå! Med Lola smykkerne får du regnbuens farver sammensat på en måde der giver et roligt udtryk. Lola halskæderne, øreringene og armbåndene kanbruges alene eller sammen med andre Enamel smykker.

Du kan finde Lolasmykker med ensfarvede emaljeperler – Lola Daisy (hvid), Lola Sky (lyseblå), Lola Light Pink (lyserød), Lola Mint, Lola Coral og Lola Blue (blå). Er du på udkig efter multifarvede Lola smykker er der f.eks. Lola Heavenly, Lola Dreamy, Lola Rainbow og Lola Wilderness. 

PIFT ET KLASSISK LOOK OP MED FARVERIGE SMYKKER

De farvede kæder er det perfekte match med din hvide skjorte eller en simpel T-shirt. Det tilføjer dit outfit det ekstra, der gør det til noget, du bærer med stil og klasse. Enamel Lola smykkerne er perfekte både til hverdag og til fest. Brug for eksempel smykkerne med et par jeans og en enkel t-shirt eller skjorte hvor smykkernes smukke farve virkelig kommer til deres ret. Du kan også sagtens matche Lolasmykkerne med flere eller større kæder og øreringe.

Med Enamel Pearly Aurora-kollektionen der blev frigivet i foråret 2021, kom der nu perler på nogle af de populære Lola smykker fra Enamel. Hold øje med nyhederne på vores hjemmeside for ikke at gå glip af de smukke twist på de ellers nærmest ikoniske kollektioner!

Lola er en smykkeserie som vi er faldet pladask for – vi håber du også forelsker dig i den.

ENAMEL ØRERINGE – MIX AND MATCH

Alle smykkerne fra Enamel er helt geniale til at kombineres på kryds og tværs. Du kan matche Enamel øreringe der minder om hinanden, eller øreringe der har et meget forskelligt udtryk. Har du flere huller i ørene, kan du sagtens skabe hele dit look med Enamel øreringe. Det samme gælder ringe du gerne vil stacke eller bære sammen.

ENAMEL ARMBÅND

Enamel armbånd er en af vores mest populære smykkekategorier blandt Enamel Copenhagen smykker. Vores sortiment af enamel armbånd inkluderer alt fra farverige og moderne designs til mere elegante og tidløse styles. Alle vores armbånd er lavet af højkvalitets materialer og er designet og fremstillet i Danmark. Udforsk vores kollektion af enamel armbånd og find dit nye yndlingsarmbånd i dag.

Selvom designene kan være meget forskellige, er der alligevel en rød tråd og genkendelighed i Enamel smykkerne. Derfor kan du nemt skabe sammenhæng i dit look, uanset hvordan du kombinerer smykkerne. Det personlige look er ikke bare unikt – det er også virkelig moderne at stacke både halskæder, ringe og øreringe. Du kan vælge at holde dig til smykker i sølv eller til smykker i forgyldt sølv – men du kan også sagtens mixe og matche smykker i begge materialer. Du kan også vælge at mikse med smykker fra andre smykkebrands. Slip kreativiteten og fantasien fri med smykker fra Enamel – det mest legesyge af vores smykkebrands.

Leder du efter smykker der har et mere klassisk udtryk? Så tag et kig på vores udvalg af Carré smykker. Ønsker du smykker der har et mere boheme udtryk, er Nuni Copenhagen smykker et godt bud. Sif Jakobs er et andet smykkemærke der har flotte og moderne smykker i sølv og forgyldt sølv. Og hvis du vil have armbånd med endnu mere farve, er smykkerne fra PerleMust sikkert lige noget for dig!

Læs mere om Enamel Copenhagen

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.