Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

IX STUDIOS

Wearable objects in gold and silver

IX Studios er et dansk smykkebrand der fremstiller flotte kvalitetssmykker inspireret af den danske Kong Frederik IX. De fleste af smykkerne er unisex smykker der er designet til at kunne blive båret af både mænd og kvinder.

Visionen for IX Studios vision er at designe tidløse smykker der appellerer til alle. Med inspiration fra historien samt de nyeste trends og tendenser i samfundet, skaber IX Studios smykker massive og cool smykker. Med sit minimale, massive og dog elegante smykkedesign får du mulighed for at udforske unisex smykker med en historie. Dette danske smykkemærke går aldrig på kompromis med kvaliteten og stræber altid efter kun at bruge de bedste materialer. De anvendte natursten er alle unikke og er alle omhyggeligt udvalgt.

Smykkerne er lavet til at komplementere dit personlige look.

Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at være DIG. Det er det.

– IX Studios

IX Studios blev grundlagt i København af designer Louise Mygind Andersen. Det danske smykkebrand fremstiller kvalitetssmykker i guld og sølv. IX Studios er lig med dansk håndværk med massiv attitude. Visionen er at skabe en ikonisk gengivelse krydsfeltet (X) mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og bæredygtigt forbrug. Af samme årsag fremstiller IX Studios holdbare, personlige smykker der kan bruges igen og igen.

INSPIRATIONEN BAG IX STUDIOS

Brandet var især i begyndelsen stærkt inspireret af den danske Kong Frederik IX. Han var en mand der turde stå ved sin stil, som var en sømand med tatoveringer og som bar smykker på en cool måde. Han var en “folkets konge”, og han og dronning Ingrid var frontløbere i forhold til at bygge bro mellem det royale univers og den danske befolkning. Efterhånden som brandet udvikler sig, er det i højere grad det personlige udtryk i kombination med traditionelt håndværk og respekt for naturmaterialerne der kendetegner brandet. Deres kerneværdier kan opsummeres således:

Personalisation over Prettification
Authenticity over Standard
Style over Gender
Detail over Decor

IX STUDIOS SIGNETRINGE

Smykker til mænd må være et af de mest omdiskuterede emner i modehistorien.

Især de senere år er signetringen også blevet særlig populær og samtidig er halskæder og armbånd til mænd også blevet meget mere udbredt. 

Noget af det dette danske smykkemærke allerede har gjort sig kendt for, er de flotte signetringe og store ringe med sten. De massive ringe er blevet brugt af mænd i århundreder, og de senere år er de store, massive ringe også blevet populære blandt kvinder.

De var især udbredt blandt royale der både havde råd til og brug for signetringe, der dengang havde et praktisk formål: nemlig som underskrift på officielle dokumenter. Det var først i det 17. århundrede at det blev mere almindeligt blandt “almindelige mennesker” at bære en signetring.

Men en massiv ring i ædle metaller er og bliver et statussymbol.

De flotte IX signetringe kan indgraveres – kontakt os endelig hvis du ønsker en ring med indgravering.

Mange af de flotte ringe fra IX fremstilles med natursten i forskellige farver. Bemærk at ikke to natursten er ens – farverne, nuancerne og “spillet” i stenen vil altså variere fra ring til ring. Uanset om du vælger en ring med indgravering eller ej, får du altså en ring der er helt unik.

IX SMYKKER – BÆREDYGTIGHED OG ANSVARLIGHED

Det ligger brandet stærkt på sinde at opfordre til vedligehold og pleje af de smykker man har. De opfordrer til at du bærer dine IX Studios smykker i mange år frem.

Smykkemærket repræsenterer ordentlighed, og deres smykker afspejler denne ordentlighed.

Smykkerne produceres i høj kvalitet. Der anvendes udelukkende 100% genanvendelige ædelmetaller til fremstilling af smykkerne.

Produktionen er underlagt regelmæssig kontrol som sikrer at alle materialer fremskaffes efter etisk korrekte standarder og at vores samarbejdspartner og producent er medlem af Responsible Jewellery Council (RJC).

IX Studios …

  • bruger udelukkende recycled sølv og guld til alle deres smykker.
  • er et af de få smykke brands i verden, som har certificering på udelukkende at fremstille smykker i genbrugsmaterialer.
  • anvender kun natursten i deres signet ringe.
  • er meget besluttet på at træffe bedre valg hver dag i hele produktions- og forsyningskæderne for at minimere miljøpåvirkningen.
  • fremstiller ansvarlige smykker af høj kvalitet til at bære hele livet.

UNISEX SMYKKER I HØJ KVALITET FRA IX STUDIOS

IX Studios bruger kun ædle metaller i deres smykkeproduktion. Alle smykkerne er fremstillet i 925 sterlingsølv og i 22 karat forgyldt sterlingsølv. En række udvalgte smykker produceres også i 18 karat guld på bestilling. Derudover bruges der til mange af de flotte ringe og vedhæng natursten. Det betyder at hvert smykke er unikt, da ingen natursten er ens.

Intelligent design. Designet til at vare hele livet. Håndlavet. … Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish.

– IX Studios

Vi er stolte af at tilbyde dig et nyt, dansk smykkemærke der har noget fedt at byde på til både kvinder og mænd. Leder du efter den perfekte gave til hende eller ham? Så er IX smykker et godt bud!

Leder du efter et IX armbånd eller IX Studios øreringe? Så vil du måske også kunne lide panser- eller figarokæderne fra BNH. Du kan også tage et kig på smykkerne fra Nuni Copenhagen der laver flotte og anderledes smykker til kvinder, eller smykkerne fra Ro Copenhagen i 18 karat guld.

Læs mere om IX Studios

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.