Search
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Kategorier
gaver
Ikke-kategoriseret
smykkepleje
Filter by Varekategorier
Ankelkæder
Armbånd
Brands
BNH
Carré Jewellery
Enamel Copenhagen
Basic chains
Lola
My Name
IX Studios
Nuni Copenhagen
Nuni armbånd
Nuni halskæder
Nuni øreringe
Nuni ear cuffs
Nuni hoops
Nuni lange øreringe
Nuni ørestikker
PerleMust
Ro Copenhagen
Fryd
My Collection
My Secret
Nord
Orbit
Rock
Rock Classic
Sif Jakobs
Adria
Antella
Belluno
Brillare
Capri
Caro
Cetara
Corte
Ellera
Matera
Princess
Rimini
Sif Jakobs kategorier
Sif Jakobs armbånd
Sif Jakobs halskæder
Sif Jakobs øreringe
Sif Jakobs hoops
Sif Jakobs lange øreringe
Sif Jakobs øreringe med fransk lukning
Sif Jakobs ørestikker
Sif Jakobs ringe
Valentine
Valiano
Vulcanello
WiOGA
Farve
Beige
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød
Mint
Multi
Orange
Rød
Sort
Halskæder
Køn
Kvinder
Mænd
Kort
Materiale
Ædelsten
Diamanter
Forgyldt sølv
Guld
14 karat
18 karat
8 karat
Hvidguld
14 karat
18 karat
Perler
Sølv
Nyheder
Øreringe
Ear cuffs
Hoops
Lange øreringe
Ørestikker
Ringe
Smykkeskrin
Stil
Bogstaver
Boheme
Farverig
Figurer
Klassisk
Minimalistisk
Moderne
Statement
Udsalg
Vedhæng
Vedhæng til halskæder
Vedhæng til øreringe
Filter by Vare Farve
Beige
Blå
Blush
Brun
Dreamy
Grå
Grøn
Gul
Guld
Hvid
Hvidguld
Lilla
Lyseblå
Lysegrøn
Lyserød
Multi
Perle
Pink
Rød
Sort
Spring
Filter by content type
Taxonomy terms

Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Produktkategorier
Brands
Materiale
Stil
Farve
Filtrér produkter
Sortér efter
Køn
Priser
Kategori
Brands
Materiale
Stil
Farve

CARRÉ JEWELLERY

Kærlighed til ædelsten

Carré Copenhagen er det af vores smykkebrands der bruger flest forskellige typer ædelsten. Den første Carré-butik åbnede i 1994 midt i smukke København. Den kreative sjæl bag Carré Copenhagen er Shiri Rosenzweig, som er født i Tel Aviv i Israel i 1966 og altid har været fascineret af diamanter og ædelsten. Carré smykker er især kendetegnet af en forkærlighed for antikke smykketeknikker, kuriositeter, stærke personligheder og ikke mindst de mange ædelsten der har hver deres helt unikke fremtoning og smukke farver.

De mange spændende fund som Shiri Rosenzweig gør igennem sine rejser rundt omkring i verden, kaster også deres glans over såvel tegnebord som butikker og tjener som inspiration til både detaljering, dekoration og farvevalg af Carré smykker, uanset om det er ørestikker eller hænge øreringe med sten, et Carré armbånd, en Carré halskæde eller Carré ringe med ædelsten. Blandt smykkerne fra Carré finder du øreringe, halskæder, armbånd og ringe i 925 sterling sølv, forgyldt sterling sølv og 10 karat guld – og stort set alle smykkerne er besat med smukke ædelsten.

CARRE JEWELLERY – KORT FORTALT

Netop det omfangsrige og meget bevidste valg af ædelsten er noget der virkelig kendetegner Carré Jewellery som et af de mere farverige smykkebrands. Deres mission er at sprede oplevelsen ved at eje smykker i ædle metaller og som er sat med smukke, funklende ædelsten.

Siden 1991 har Carré Jewellery brugt over 900 forskellige ædelsten der slibes i forskellige facetter alt afhæng af stenens struktur, farve og tæthed. En ædelsten alene kan være fantastisk smuk i sig selv – i kombination med guld, sølv og andre ædelsten kan man skabe et nærmest magisk udtryk. Det er netop fascinationen af stenenes karakterer og den måde de kan bearbejdes og kombineres på i smykker, der er Shiri Rosenzweigs inspiration og drivkraft.

“Jeg elsker ædelsten: Deres farver er helt fantastiske gaver fra naturens hånd. Alene, eller bedre, i kombination med hinanden, skaber de en farverig magi ved at fremhæve hinandens nuancer. Det er dét, jeg elsker allermest ved at lave smykker. Jeg vil hermed invitere dig med på min rejse ind i en verden af ædelsten” 

– Shiri Rosenzweig

Hver eneste ædelsten er unik og har sin helt egen karakter. Kombinationen af flere ædelsten i et smykke kan forstærke farveeffekten af de enkelte sten ved at ædelstenene fremhæver hinandens nuancer. Andre smykkebrands holder sig ofte til at bruge få, udvalgte typer ædelsten.

CARRE SMYKKER MED ÆDELSTEN

Ædelstenene der bruges til Carré ringe, en Carré halskæde, Carré armbånd og Carré vedhæng udvindes ved minearbejde eller findes i flodbredder. Ædelsten dannes naturligt under et enormt pres mellem sten og bjerge. Både kemi og temperaturer er med til at afgøre hvordan en ædelsten kommer til at se ud. Selvom det er samme type sten, kan den altså stadig variere i nuancen – det er noget af det der er så fantastisk ved naturlige materialer. De enkelte sten kan også variere i opacitet, lige fra de nærmest transparente til de helt opakte sten.

Ædelsten er som oftest facet- eller cabochonslebet, afhængigt af deres struktur, massefylde, farve og de personlige præferencer designeren har. Se alle vores smykker med ædelsten og lad dig inspirere!

Carré Jewellery samarbejder med et værksted i Nepal hvor deres smykker produceres. Den smukke nepalesiske hilsen ”namaste”, der betyder ”lyset i mig ser lyset i dig”, er noget der har givet inspiration til kollektionerne fra Carré. I det hele taget er Carré Copenhagens inspiration ofte hentet fra Østen. Inspirationen hentes også fra fremtrædende kvindelige personligheder som inspiration. Et eksempel er Elizabeth Taylor, som særligt i sine yngre dage formåede at bære overdådigt store diamanter på en unik, boheme-agtig måde har været – og er stadig – et stort forbillede for mange Carré smykker.

SMYKKER MED ÆDELSTEN OG HØJ FORGYLDNING

De forgyldte sølvsmykker fra Carré Copenhagen er belagt med 23 karat guld. Det er en høj forgyldning i forhold til hvad andre mærker bruger, og det tilføjer naturligvis en ekstra eksklusivitet til Carré smykker. Belægningen på guldbelagte smykker vil slides over tid. Hvor hurtigt det sker, vil afhænge af hyppigheden af brug, din huds pH-værdi samt hvordan du opbevarer dit smykke. For at passe bedst muligt på dit Carré-smykke, anbefaler vi at du følger de gode råd vi har samlet om smykkepleje. Smykkerne fra Carré Copenhagen er nikkelfri.

CARRE SMYKKER – KLASSISKE OG FARVERIGE KOLLEKTIONER

Ordet “Carré” er fransk og betyder “firkant”. Det er den klassiske betegnelse for en sten med kvadratisk slibning. Firkanten går igen i Carré Copenhagens logo og symboliserer smykkestenenes fremtrædende rolle i alle Carrés designs. Carré Copenhagen Jewellery har fokus på feminin elegance i deres kollektioner. Deres sortiment er især kendetegnet ved de smukke ædelsten der bruges til smykkerne. De smukke farvenuancer i ædelstenene kommer virkelig til deres ret når stenene kombineres så elegant som her. Blandt smykkerne finder du Carré ørestikker og hænge øreringe med sten, Carré halskæder, Carré armbånd og ringe i sterling sølv, forgyldt sterling sølv og 10 karat guld. Stort set alle Carré smykker er besat med de smukke ædelsten som er så kendetegnende for Carré smykker.

Carré Copenhagen har virkelig mange smykkekollektioner. Blandt dem er:

Gem Candy

En ikonisk kollektion hvor alle smykkerne er sat med smukke ædelsten. Her bruges både agat, aventurin, topas, citrin, granat, kvarts, hæmatit, kyanit, labradorit, laps lazuli, månesten, onyx, opal, pyrit, rosenkvarts, rubin, røgkvarts, safir, smaragd, turkis og mange andre. Vi har samlet alle vores smykker med ædelsten i én kategori så du hurtigt kan finde frem til det du leder efter.

Pearl Jam

Pearl Jam er – som navnet afslører – en kollektion af smykker med perler. Perler er klassiske, ekslusive og uendeligt smukke! Find dit nye perlearmbånd eller en Carre halskæde med perler i denne kollketion. Vi har et stort udvalg af perlesmykker. Brug filterfunktionen til at finde frem til dine nye perleøreringe, perlehalskæde eller perlearmbånd.

Carré Archive

En klassisk smykkekollektion. Designet er typisk holdt enkelt i enkle fatninger med ædelsten som det primære visuelle fokus. Designet kredser i høj grad om de smukke ædelsten, og smykkerne har et elegant vintage look.

The Twist

Carré The Twist-kollektionen er runde øreringe/hoops/creoler der er snoede. Det gør det klassiske creoler lidt mere interessante. Disse creoler er smukke at bære alene, men kan også fint sættes sammen med andre øreringe hvis man har flere huller i ørene.

CARRE SMYKKER

Her finder du en kort beskrivelse af hvad der overordnet kendetegner Carré halskæder, øreringe, vedhæng og armbånd. De smukke Carré smykker til kvinder er nøje designet og materialerne er udvalgt med stor omhu.

CARRE ØRERINGE

Ædelsten er naturligvis en stor del af Carrés udvalg af øreringe og ørestikker, både i guld og sølv og i kollektionerne i 10 og 18 karat. Du kan finde øreringe med ædelsten i alle regnbuens farver og ikke mindst kombinationer af smukke glitrende ædelsten. Hvis du har flere huller i ørene, kan du lave smukke kombinationer med Carré øreringe med ædelsten.

Ørestikker og hænge-øreringe med sten fra Carré

Du kan få øreringe i par, men du kan også købe nogle Carré øreringe enkeltvist. Vær opmærksom på om den Carré ørering du har forelsket dig i, sælges enkeltvist eller som par. Hos os finder du både Carré ørestikker og hoops i mange forskellige størrelser og farver – det betyder at du kan sammensætte øreringene og få lige præcis det look som du går efter. Se hele vores udvalg af øreringe hvis du vil kombinere Carré øreringe med øreringe fra vores andre brands.

Carré smykker er meget feminine og elegante. Med et par smukke Carré Copenhagen øreringe er du klar til enhver lejlighed. Carré fremstiller både ørestikker, runde øreringe, hænge øreringe og alt derimellem – det er bare om at finde frem til lige præcis det du ønsker dig. Du kan også vælge at tage et kig på alle vores øreringe.

CARRE HALSKÆDER OG VEDHÆNG

Carré har også et stort udvalg af halskæder i guld og sølv – mange af dem er naturligvis sat med de smukke ædelsten og perler som Carré er kendt for. Lige siden Carré Jewellery åbnede, har de smukke halskæder været særligt efterspurgte. Halskæderne findes både med integreret vedhæng og uden vedhæng. Du kan skabe din helt egen Carré halskæde ved at sætte flere vedhæng på samme kæde – på den måde får din Carré halskæde et helt personligt udtryk. Finder du ikke lige den halskæde du leder efter hos Carré, kan du se vores andre halskæder og vedhæng.

CARRE ARMBÅND

Carré armbånd i guld og sølv er et fint smykke til samlingen. Brug det enten alene, eller sæt flere armbånd sammen. Ligesom øreringene, halskæderne og vedhængene fra Carré, er armbåndene også besat med forskellige slags perler og ædelsten. Se også vores udvalg af smukke armbånd fra andre brands.

CARRE RINGE

Smukke fingerringe med ædelsten

Med de fine Carré ringe kan du sætte prikken over i’et i dit smykkelook. Kombinér ringe med ædelsten i samme nuancer eller i forskellige farver for at skabe et unikt og stilfuldt look. 

CARRE UDSALG

Køb Carré smykker hos Juwels by Jules hvor du nogle gange være heldig at finde nogle rigtig gode Carré smykke tilbud på enkelte varer eller et helt Carré smykke udsalg. Hold øje med vores forside og find os på Instagram for ikke at gå glip af de gode tilbud på Carré smykker!

Som udgangspunkt vil du kunne finde Carré smykker på udsalg mindst to gange om året. Der kommer nye kollektioner fra Carré fire til seks gange om året, og for at få plads til de nye smykker, sælger vi ud af de gamle kollektioner. Skal du nå at være med når vi holder Carré smykke udsalg, er det en god idé løbende at holde øje med siden her.

KLASSISKE SMYKKER FRA CARRE JEWELLERY

Designstilen hos Carré er klassisk og farverig. Det synes vi hos Juwels by Jules er en fantastisk kombination. Ønkser du at se på smykker efter stil, kan du se vores alle vores moderne smykker, klassiske smykker, farverige smykker og smykker med perler. Carré er et af vores mere klassiske smykkebrands. Har du forelsket dig i en Carré halskæde? Eller måske et par forgyldte Carré øreringe med sten? Med Carré smykker kan du finde armbånd, ringe, halskæder og øreringe i alle regnsbuens farver. Bryd eventuelt det klassiske look ved at kombinere forskellige smykker med perler og ædelsten i forskelige farver. Med Carré smykker er mulighederne nærmest uendelige!

Er du vild med klassiske smykker i god kvalitet? Så se også vores smykker fra Ro Copenhagen – alle i 18 karat guld eller hvidguld. Skal det være klassiske smykker med et mere moderne twist? Så se smykkerne fra Sif Jakobs. Hvis du leder efter farverige smykker, kan du tage et kig på smykkerne fra Enamel Copenhagen eller Nuni Copenhagen.

Læs mere om Carré Jewellery

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.